Helt på siden 07.07.2018

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Nasarett... 

helt på siden

Brillebutikken Specsavers i Ringveien på Finnsnes har pusset opp lokalene for 1,5 millioner kroner, og kundene tror ikke sine egne øyne når de nå kommer innom butikken, melder Folkebladet. De skulle ha gått til Specsavers.

Den brasilianske fotballstjernen Neymar da Silva Santos Junior, bedre kjent som bare Neymar, har vært Årets spiller både i Brasil og Frankrike, toppscorer i Champions League og har mottatt en rekke andre priser i sin karriere. Nå er han også favoritt til en Oscar i kategorien drama — ingen er bedre på rulleteksten i slutten av filmen enn Neymar!

Programleder Finn Bjelke, kjent fra programmer som Reiseradioen, Pop-Quiz og Herreavdelingen, mener NRK ikke lenger prioriterer radio og skuffet over situasjonen, går han derfor over til Radio Vinyl. Vi viser til Bibelen og konkluderer med at NRK-ledelsen kanskje ser splinten i sin brors øye, men de klarer ikke å Finn Bjelken i sitt eget...?

Sørreisa er den kommunen som har de laveste kommunale avgiftene i landet og som kutter mest i 2018, melder Folkebladet. Ordfører Jan-Erik Nordahl feirer førsteplassen med et glass vann — men med tre stjerner i kommunevåpenet kunne han vel ha unt seg noe litt sterkere...?

Gamle storheter som Argentina, Spania og ikke minst Tyskland, røk alle tidlig ut av årets fotball-VM i Russland. Følgende kommentar ble hørt ved et kafébord etter Tysklands exit: Tyskerten måtte kapitulere igjen og reise heim etter at siste skudd var avfyrt langt på overtid etter to ganger 45...!