Helt på siden 30.6.2018

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Appelsinbåt... 

helt på siden

Mandag ble årets første konsert med Parkert Piano avholdt i Kunnskapsparken, melder Folkebladet. Så håper vi at kommunens parkeringsvakter holder seg langt unna og ikke tramper i klaveret.

Berg kommune ønsker å ansette rådmann uten utlysning av stillinga, melder Folkebladet. Kan det være etter råd fra direktør Anita Krohn Traaseth i Innovasjon Norge, som nylig sørget for at milliardærarving Katharina Andresen (23) fikk en jobb etaten?

Leif og Siv Rubach ønsker å selge Senjatrollet på Finnsæter i Berg kommune, og sokneprest John-Daniel Solhaug som i 2007 viet Senjatrollet og Trollkjerringa, synes det er leit at trollfar Leif Rubach (73) nå gir seg, melder Folkebladet. Men trollene Rubach har skapt på eventyrøya kommer nok til å ha evig liv — «trollprest» Solhaug kommer aldri til å forrette i noen trollbegravelse.

Målselv kommune savner et skikkelig svar fra forsvarsdepartementet omkring bygging av en hanger på 2.000 kvadratmeter til Patria Helicopters på Bardufoss flystasjon, melder Folkebladet. Hangaren henger i en tynn tråd...?

Vidar Busk og flere norske bluesmusikere gjør som Åge Aleksandersen og inntar Royal Albert Hall i London i 2019, melder NTB. Med seg håper de også å få et stort norsk bluespublikum til å fylle salen — tja... kanskje Folkebladet sender journalist Vidar Bjørkli til London for å anmelde Vidar Busk, og hvis ikke planen går «helt åt skogen», så blir det vel terningkast tre...?