Helt på siden 23.6.2018

Sette griller i hodet... 

Kan det ha vært tidligere tromsøordfører, advokat Jens Johan Hjort, som har vært på gjennomreise...? (Tittel i Folkebladet 20.6.) 

Lenvik kommune er sannelig rause når de tilbyr både sommerjobb, sertifikat kl. B og plettfri vandel i denne annonsen — hvem kan si nei til et så sjenerøst tilbud...? SKJERMDUMP LENVIK KOMMUNE 

helt på siden

Bjorelvnesdagan som skulle gått av stabelen i helga, er utsatt til august på grunn av de begredelige værutsiktene, melder Folkebladet. Det var en strek i regninga — men arrangørene håper værgudene kan sette en strek for regnet snart, og regner med sol i august.

Dyrøy kommune er aller billigst i landet når det gjelder byggesaksgebyrer, melder Folkebladet. Kommunenavnet er misvisende — hva med Billigøy...?

Aksel Olsen (59), også kjent som tryllekunstneren Radini, dukker opp på scenen under Heimkomstdagan i Rossfjord i helga, melder Folkebladet. Kanskje han kan trylle fram sola...

Utforsk tema:

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her.

helt på siden