Helt på siden 2.6.2018

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Mac-Donald... 

Ja, når Norges mest gifte spiss svikter, så har vel alle jentene han er gift med grunn til å føle seg bedratt — men det er lett å gå i offside også i ekteskapet... FAKSIMILE FOLKEBLADET 310518 

Så vet man det — ett av spørsmålene Kay-Erling Ludvigsen trekker fram er altså at Cecilie Knibe Kroglund fra Agder er leder av utvalget... FAKSIMILE FOLKEBLADET 290518 

helt på siden

Administrasjonen i Salangen kommune har landet på å selge det gamle herredshuset fordi det vil være for kostbart å ruste det opp, melder Folkebladet. Snakk om å gå på ræv i herredstyret...!

Bygdefolket har startet en underskriftskampanje og har også sendt en uttalelse imot to nye lakseoppdrett som planlegges utenfor Stonglandet på Senja, melder Folkebladet. Til laks åt alle kan ingen gjera.

Klima- og miljøvernminister Ola Elvestuen (V) må i løpet av uka svare for seg i forhold til situasjonen rundt ørnebestanden, melder Folkebladet. Vi regner med at han rådfører seg med både Ørnulf Ørn og fylkesrådsleder i Troms, Willy Ørnebakk (Ap), før han svarer.

Vi lurer litt på hvor eksklusive de putene som er inklusive i denne sofamodulen egentlig er...? FAKSIMILE JYSK-ANNONSE