Helt på siden 26.5.2018

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Isbryter... 

helt på siden

Vinmonopolet flytter snart fra Domus-bygget til Amfis nye lokaler, melder Folkebladet. Så kaldt som det har vært i det siste, kan kanskje Coop Extra tjene godt ved å satse på salg av polvotter i de gamle pol-lokalene...?

Det kinesiske møbelkonsernet Qumei Home Furnishing Group vil kjøpe norske Ekornes, og har lagt inn et bud på hele 5,1 milliarder kroner for aksjene, melder Dagens Næringsliv. Aksjonærene kan dermed lene seg godt tilbake i godstolen og se fram mot en helt stressless hverdag.

Etter det mye omtalte gatemaleriet av en korsfestet Sylvi Listhaug, dukket det denne uka opp et maleri av Trine Skei Grande på akkurat samme gatehjørne i Bergen, melder TV2. Hva blir det neste — et maleri av Liv Signe Navarsete eller Ola Borten Moe på en hyttevegg et eller annet sted i fjellheimen...?

Politiet, Skatteetaten, Arbeidstilsynet, kemneren og Nav Kontroll lanserer nå en felles storaksjon mot useriøse aktører i bygg- og anleggsbransjen, melder Folkebladet. Da bør nok aktørene sørge for at alt er i water og vel så det!

Målselv kommune har brukt konsulentfirmaet ESKAN for å produsere grunnlaget for utskriving av eiendomsskatt, og tall Folkebladet har fått tilgang til, viser at per mars 2018 har over sju millioner kroner gått til konsulentselskapet. At man ikke heller kunne tatt utgangspunkt i ligningsverdien, det ligner ikke grisen —mener mange om kommunens høyst eiendommelige praksis.