Helt på siden 19.05.2018

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Tenner på nakne damer... 

helt på siden

Telemarksforskning skal igjen gå Lenvik kommune i sømmene for å se spesielt på driftsnivået i helse- og omsorgssektoren, melder Folkebladet. Økonomien er raknet både her og der, og det sømmer seg slett ikke for en kommune som Lenvik.

Tranøy kommunestyre starter junimøtet med å innføre åpen talerstol, der innbyggere i kommunen kan komme til orde og stille spørsmål til kommunestyrerepresentantene, melder Folkebladet. Det ligger an til det som kalles polsk riksdag i Tranøy.

I revidert nasjonalbudsjett foreslår regjeringen å fordele Bell-helikoptrene slik at 15 blir stasjonert på Rygge til spesialstyrkene og at kun tre helikoptre blir igjen på Bardufoss, melder Folkebladet. Vi slår fast at alle gode ting så avgjort ikke er tre.

NRK-journalistene gikk sist mandag ut i streik, og ved Finnsnes-kontoret låste journalistene Linda Pedersen og Arild D. Moe dørene og forlot jobben ett minutt over klokken 13.00, melder Folkebladet. Arild D. Moe vil neppe D. Moe'n-isere noen, men han var nok djevelsk skuffet over tilbudet fra arbeidsgiveren.

Som følge av gravearbeider i Meierigata har det vært kaos i Finnsnes-trafikken de siste par ukene, med lange køer i og rundt Storgata, melder Folkebladet. Folk spør seg hvor lenge man skal måtte vente på lysregulering av sentrale kryss — men dessverre har det ennå ikke gått et lys opp for de som bestemmer, hverken i vegvesenet eller på Lenvik rådhus.