Birolle...

En mann fra Lenvik er bøtelagt for urinering på offentlig sted, etter at han i fjor pissa på vasken som sto i gangen ved den tidligere Bunnpris-butikken i Kvistadsenteret, melder Folkebladet. Når nøden var stor, var vasken nærmest!

Folkebladet og Nordlys har hatt problemer med å komme på lufta til rett tid med streaming av lokale fotballkamper, og for en uke siden tok det over 20 minutter før det kom bilder og kommentar fra oppgjøret mellom Fløya og Finnsnes. Selvsagt til stor forargelse for abonnentene. Vi slår fast at når det gjelder streaming, så har både Nordlys og Folkebladet noe å streame — vi mener: å stri'med...!

Regjeringen foreslår avgiftslette for småskalabryggerier, noe Senja Handbryggeri vet å sette pris på, melder Folkebladet. Ikke rart at fruktchampagnekorkene gikk i taket da nyheten ble kjent — men gjelder avgiftsletten også for god, gammeldags hjemmebrenning? Det er jo en beslektet bransje som trues av nedleggelser, etter at sukkeret er blitt så dyrt i Norge at det ikke er drikkendes...!

Personell fra Luftforsvarets stasjon får ikke lov av Statens vegvesen å plukke søppel langs fylkesveiene i Sørreisa kommune, fordi de mangler kurs som gir autorisasjon til dette, melder Folkebladet. Og Rigmor Thorsteinsen i Statens vegvesen forsvarer regelverket — en bedre søknad om æresmedlemskap i Dusteforbundet er det lenge siden vi har sett!