Lemlesta...

Bostyrer Kjartan Wiik har til nå fått inn bare ett bud på moloen i konkursboet til Molkom AS på Sjøvegan, melder Folkebladet. Moloen er 270 meter lang og selges til høystbydende, så det kan bli mye molo for pengene, mener bostyreren.

Det er stor interesse for aksjene i flyselskapet Norwegian, og flere grupperinger posisjonerer seg nå for å legge inn bud på selskapet. Utenom eierne av British Airways skal også Banana Airlines være kommet på rullebanen i sakens anledning, men de er selvsagt redde for at et for høyt bud kan bli det berømmelig bananskallet man tråkker på og så går overende.

Som en nødløsning må tankbilen til Lenvik brannvesen inntil videre plasseres utendørs ved et lokale i Olderhamna, melder Folkebladet. Planlegging og etablering av ny brannstasjon på Finnsnes bærer stadig mer preg av tankeløshet — men tanken på tankbilen er forhåpentlig full?

Norgesmesterskapet i gjørmebryting, som hvert år på denne tiden arrangeres på den kommunale veien i Kvannlia og Nybygda på Senja, står i fare for å bli avlyst i år. Deltakerne kommer seg ikke fram til arenaen.

Nå er det hele fire måneders ventetid for å kjøre opp på Finnsnes, melder Folkebladet. Veien til sertifikat er lang, selv om det heter førerkort!

Fremskrittspartiets landsmøte vil nå fjerne den famøse økningen i sukkeravgiften som regjeringen innførte i budsjettforliket med KrF, melder NTB. Etter den søte kløe, kommer den sure svie.