Spiller på tuba...

En prøveordning med bruk av elektrosjokkvåpen skal fra neste år prøves ut i politidistriktene Oslo, Øst, Sørvest og Troms, melder NTB. Bråkmakere og kjeltringer kan dermed bokstavelig talt oppleve mer spenning i møte med politiet fremover.

Fylkesvei 854 mellom Mindekrysset og Målsnes er et mareritt å kjøre, spesielt på sommerstid, melder Folkebladet. De som bor på Målsnes priser seg lykkelig over at vinteren er så lang her nord!

I en 18-punkts liste for å spare penger i Lenvik kommune, foreslår rådmannen blant annet midlertidig stenging av Finnsnes dagsenter ut året, melder Folkebladet. Når det foreslås kutt i et tilbud som dagsenteret, må den økonomiske situasjonen i Lenvik betegnes å være like mørk som natta.

Initiativtakerne bak det såkalte barnehageopprøret krever en utvidet bemanningsnorm for norske barnehager, noe som ifølge regjeringen vil koste dyrt, melder NTB. Men skal vi tro Sylvi Listhaug, så har jo Stortinget utviklet seg til en barnehage, og da bør vel normen snarest utvides for å holde de store barna på Løvebakken i ørene?

Fiskerimenister Sandberg skal til Kina, står det i Folkebladet — men på nordnorsk heter det vel feskerimenister...?