Ansiktsløfting...

[Satire]

Etter at FK Senja slo ut FIL i NM-cupens første runde med en straffescoring like før slutt, lot en FIL-spiller frustrasjonen gå utover garderobedøra på klubbhuset, melder Folkebladet. Spilleren har senere skværet opp med Walter Johnsgård i FK Senja — enda bra at overgangsvinduet ikke ble knust, for det hadde blitt enda dyrere!

Finnsnes ILs kraftspiss Vebjørn Valle Grunnvoll er ved siden av fotballen også kommet godt igang med sine jus-studier ved Universitetet i Tromsø. For at etternavnet skal bli enda mer i pakt med en fremtidig advokatpraksis, vurderer Vebjørn nå å kalle seg for Vebjørn Valle Grunnlov.

Senterpartiets Liv Signe Navarsete mottok en lørdagsnatt i februar 2016 en sjikanøs sexmelding fra ti menn på hyttetur i Åre, herav åtte med tillitsverv i Sp — men ingen vil bekjenne at de har sendt meldingen. Dermed har også Senterpartiet fått en metoo-sak som dreier seg om kroppens senterparti og det som er like under beltestedet.

Etter at British Airways-eiernes interesse for å kjøpe flyselskapet Norwegian ble kjent, spår analytikerne at det enda kan komme nye skyhøye bud på selskapet, melder Dagens Næringsliv. Gründer Bjørn Kjos har som alltid begge beina godt plantet på jorda, men både han og de andre aksjonærene kan garantert fly høyt på aksjegevinsten fremover.Redigert av Olaf Øwre

Ja, bedriften har nok satset for ensidig på å produsere bare hjørnesteiner — de burde nok ha satset på å lage helt vanlige mursteiner også...? Faksimile Folkebladet 19. april 2018.