Helt på siden 14.04.2018

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms.

Lærepenge... 

helt på siden

Daglig leder Egil Johansen i Nord-Senja Fisk i Botnhamn vil ha flere båter ut på rognkjeksfiske, melder Folkebladet. Hver båt har en kvote på 4.000 kilo rognkjeks, noe som utgjør en verdi på opp mot 200.000 kroner — og det er jo kjeks å ha!

Stina Johansen fra Senjahopen vant en 55-tommers TV i Folkebladets liker-konkurranse, der mediehuset nylig passerte 10.000 likere, melder Folkebladet. Vinneren ante ikke engang at hun var med i konkurransen, så flatskjermen kom bare dalende ned fra himmelen!

Bok i Nord på Finnsnes fikk et underskudd på 77.000 kroner i fjor, og forlagssjef Ronny Trælvik sier han ikke vil råde de som har lyst å bli rik, til å starte med forlagsvirksomhet, melder Folkebladet. Det er vel ikke så lurt å satse på publisering av bankbøker heller, så lenge innskuddsrentene er så lave?

Petter Northug (32) har varslet at han til høsten kommer med en åpen og personlig selvbiografi. Som medforfatter har Northug hanket inn Jonas Forsang, melder NTB. Men selv om Forsang skal være med på boken, så er det vel Northug selv som skal være forsanger?

Folkebladet ber om hjelp fra sine lesere til å finne den aller dårligste veien i Midt-Troms. Digitalredaktør Trond Sandnes planlegger å vise elendigheta i vårløsninga minutt for minutt på Folkebladet TV, sponset av reklame for støtdempere før videoinnslaget.

Snøskuterforslaget fra Sandra Borch (Sp) om å fjerne 2,5 kilometersgrensen for kjøring til og fra hytte, ser ut til å få støtte fra Fremskrittspartiet, og saken kan bli avgjort på Stortinget før sommeren, melder Folkebladet. Snøskuterfolket håper på en lang vinter...