Internatet ved den videregående skolen i Finnfjordbotn må stenge dørene til over påske på grunn av ubudne skadedyr av arten brun pelsbille, melder Folkebladet. Såfremst invasjonen ikke er noe internatbeboerne bare innbiller seg, regner vi med at de utidige billene virkelig får på pelsen!

Det har ifølge Sylvi Listhaug vært barnehage i Stortinget de siste par ukene, før hun trakk seg som justisminister sist tirsdag. Eventyret som ble fremført i Løvebakken barnehage handlet om nett-trollene og de tre Facebukkene Bruse, med Ap-leder Jonas Gahr Støre, Rødts Bjørnar Moxnes og KrF-leder Knut Arild Hareide i de andre hovedrollene — og det ble en publikumssuksess av de sjeldne!

Advokat Jens Johan Hjort forbereder erstatningskrav mot Lenvik kommune på vegne av omsorgsfirmaet Bo og Bistand AS, melder Folkebladet. Det er vel grunn til å frykte at de ikke har så mye omsorg for kommunens økonomi når erstatningskravet fremsettes?

Pensjonisten Jan Drayton (53) fra Havørn bueskyttere i Senjahopen fikk en fjerdeplass i NM i bueskyting i Ålesund i helga — etter en åttendeplass året før, melder Folkebladet. Da kommer sikkert den gode Havørn-skytteren til å skyte gullfuglen neste år!

Fra før er det bekreftet at statsminister Erna Solberg (H) kommer til Husøydagan 2018, og nå er det klart at også Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre har som intensjon å komme, vel og merke hvis ikke noe annet kommer i veien, melder Folkebladet. Hva skulle nå det være — at Sylvi Listhaug også kommer?

Pizzabud...