Torsken formannskap gikk ikke inn for å støtte Medby kapell med 15.000 kroner til anskaffelse av nye stoler, melder Folkebladet. De gamle stolene er fra 1951, men Kirkelaget Medby kapell må nok fortsette å stole på dem, så lenge formannskapet ikke er til å stole på i det hele tatt!

Kjell-Gunnar Eriksen er utnevnt til ambassadør i Islamabad, melder Folkebladet. Som ambassadør er Eriksens jobb å sørge for god dialog og åpne dører mellom Norge og Pakistan, men Islamabaderomsdøra må han vel kunne låse innimellom...?

Det gamle posthuset i sentrum av Finnsnes er nå blitt en etterlengtet møteplass for ungdommen, melder Folkebladet. Her finnes tilbud om både Playstation, bordtennis og biljard. Men frimerkesamling og førstedagsstempler er vel utgått på dato på postkontoret...?

Lenvik kommunes beslag-krav mot tidligere innkjøpssjef Tor Arne Selvli kokte bort i kålen, da Selvli kunne dokumentere at kommunen allerede hadde fått alle dokumentene, melder Folkebladet. Det meste koker bort i kålen i Lenvik kommune — vel bekomme!

Politiberedskapen i Midt-Troms, særlig på natta, oppleves som kritisk etter utvidelsen av politidistriktene, men Folkebladet har fått avslag på en begjæring om innsyn angående responstiden for politiets utrykninger, melder Folkebladet. I likhet med all lyssky kriminalitet som skjer nattestid, tåler heller ikke politiets responstid dagens lys...?

Blokkbokstaver...
Ja, når det pågår så mye grøftegraving og byggearbeider som nå i fylket, er det viktig at NRK Troms ansetter en dedikert medarbeider som kan kalle en spade for en spade. Faksimile Folkebladet 27. februar.