Gullvinner Marit Bjørgen gikk over mål på tremila i OL viftende med balkongflagget til Ramona Richardsen Nesshaug fra Silsand, melder Folkebladet. Med hilsen fra balkongen og OL-dronninga!

En kuldebølge fra Sibir har preget vinterværet i Europa, og det har snødd både i London, Roma og Paris den siste uka. Det har ikke vært en kaldere vinter siden 1949, meldes det fra meteorologisk hold. De som frykter global oppvarming og maner til å overholde Parisavtalen, føler seg vel for øyeblikket litt nedsnødd...?

En hyggelig kveld med taco og god drikke sammen med kona og venner på besøk, endte etter hvert med høylydt krangel mellom lenvikmannen og hans frue, og politiet ble anropt da mannen i sinne satte seg i bilen og kjørte avsted, melder Folkebladet. Da var det taco farvel til sertifikatet.

Etter fire episoder av realityserien om Salangen-Nyheter på TV3, er programmet på grunn av sterk konkurranse tatt av lufta, melder Folkebladet. Men serien vil bli satt opp igjen senere, så lufta er ikke gått helt ut av ballongen til Salangen-Nyheter!

Hjerte-bank...