Miljøbombe...

Dagens drivere av Joker-butikken i Vangsvik ønsker å legge inn årene, og ei aksjonsgruppe med Remy Kristiansen i spissen mobiliserer nå for å få noen til å overta driften av nærbutikken, melder Folkebladet. Kanskje Kristiansen har en Joker i ermet...?

Senja tingrett har åpnet for å se nærmere på en frisørsalong i Midt-Troms, etter en intern konflikt hvor de to eierne av selskapet har vært uenige om avviklingen av det felles eierskapet, melder Folkebladet. Når frisører havner i tottene på hverandre og det virkelig lugger i samarbeidet, er det nok nødvendig med hårfin jus for å finne ut hvem som har rett!

Kommunestyret i Berg har enstemmig vedtatt å forby bruk av sterke deodoranter, parfyme og annen godlukt til hud og hår i alle skoler og barnehager i kommunen, melder Folkebladet. ikke er det lov å røyke heller — alle disse forbudene er jo til å bli svett av!

Fylkesråd Ivar B. Prestbakmo (Sp) forsvarer avtalen om sammenslåing av Troms og Finnmark til ett fylke, som han var med å forhandle fram på Gardermoen, selv om både han og Senterpartiet egentlig synes hele regionreformen er bare tøv. Vi konstaterer at Prestbakmo ser ut til å ha blitt enig med seg selv, om ikke annet.

De tre reinbeitedistriktene Skjomen, Gielas og Hjerttind krevde 17,3 millioner kroner i erstatning i forbindelse med bygging av kraftledning fra Ofoten til Balsfjord, men fikk bare 1,1 million i Ofoten tingrett. Det fortoner seg jo som et reinhekla ran!