Helt på siden 10.2.2018

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Bartender... 

Kan en ny manager bringe den gamle storklubben Leeds opp igjen — «from the Heckingbottom to the top»...? Faksimile Folkebladet 

helt på siden

Kurt Simonsen fra Laukhella på Senja er ansatt som ny IT-direktør i flyselskapet Norwegian, melder Folkebladet. Det er slett IT dårlig å få en så høy stilling!

KomRev Nords rapport avdekker brudd på både innkjøpsregler og habilitetsregler i Lenvik kommune, og frittstående representant i kommunestyret Jasmin Agovic Nordaas mener saken bør etterforskes av politiet, melder Folkebladet. Det er ikke lett å løpe fra ansvaret når man har buksene nede rundt anklene...?


Under innspillingen av «Farmen kjendis» på Finnsvika gård dukket en full mann opp midt på natta og inviterte Stian «Staysman» Thorbjørnsen med på fest, melder VG. Vi antar den fulle mannen måtte forlate Farmen etter å ha tapt mot Staysman i melkespannholding.


Under innledningen av stortingsmøtet sist onsdag opplyste stortingspresident Olemic Thommessen (H) om at representanten Trond Giske, som har vært permittert, igjen har tatt sete i nasjonalforsamlingen. Noe ytterligere varsel overfor de kvinnelige representantene på tinget var det vel neppe nødvendig å gi...?


Abot AS blir entreprenør for de elektrotekniske arbeidene som skal gjøres i senjatunneler, melder Folkebladet. Da blir det Abot og bedring — endelig lys i tunnelen!