Helt på siden 3.2.2018

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Det er dyrt å kjøre for fort, men jammen er det enda dyrere å kjøre for sakte — verst straffet blir man altså om man kjører i bare 40 kilometer i timen i en 90-sone. (Faksimile Folkebladet) 

helt på siden

Etter å ha fått kritikk for arrangementer i det gamle Posthuset på Finnsnes, presiserer daglig leder Tord Magnussen i Finnsnes Forum at dette ikke er noe utested i den forstand, bare en møteplass, melder Folkebladet. Greit å få det klarlagt litt sånn post festum.

Kjell Furu, tidligere leder for Næringshagen i Målselv, som nettopp har fått tilbud om å bli ny næringssjef i Målselv kommune (til høyre) — og Einar Tørnquist Johansen, norsk programleder, trommeslager og låtskriver — kjent fra blant annet humorprogram som Storbynatt, Tørnquist Show, og Ramm og Tørnquist redder Norge (til venstre) — og treskaller som vi er i «Helt på siden», så kan det godt hende at vi dessverre har møtt på kvist og byttet om på bildene av Furu og Tørnquist...?

I hele Midt-Troms er det kun én politipatrulje på vakt som skal dekke hele regionen, og annenhver natt er vakta enten i Målselv eller i Finnsnes lensmannsdistrikt, melder Folkebladet. I grisgrendte strøk må vel «purken» snart gjøre som Posten Norge har gjort, og innføre Politi i butikk med blålys liggende parat i kassa på Coop eller Rema...?

Rolf-Bjørnar Tøllefsen og prosjektleder Thor Meland jobber for å realisere Husøy Hotell til en prislapp av 200 millioner kroner, og hadde forrige helg besøk av en delegasjon fra Kina med den kinesiske ambassadøren i spissen, melder Folkebladet. Men fra kommunist-Kina er det vel ikke så lett å få skrevet ut en Chang Kai Sjekk...