Helt på siden 20.1.2018

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Treskalle... 

helt på siden

De siste fem årene har råstofftilgangen vært det store problemet for 50-årsjubilanten Stella Polaris i Kårvikhamn, melder Folkebladet. Da får vi bare håpe at det snart kommer rekende noen reker på ei fjøl for bedriften. to nesten helt like

Lenvik kommune vil gjerne bli kvitt 300.000 kubikkmeter med steinmasser i forbindelse med utbyggingen av Klubben næringspark på Grasmyr, melder Folkebladet. Det er stadig ting som legger stein til byrden for Lenvik kommune — nå blir det kanskje Robek-klubben næringspark...?

Den blågrønne regjeringen setter ned promillegrensen for eiendomsskatt fra sju til fem promille, melder Folkebladet. Dermed blåste hele fire kommuner i Midt-Troms rødt under en promilletest utført denne uka. Nå må Bardu, Berg, Torsken og Salangen belage seg på en mer edruelig skattlegging av eiendommer.

President Donald Trump delte denne uka ut sine «Fake News Awards» til blant andre New York Times, ABC News, CNN og Washington Post, melder NRK. Her i «Helt på siden» er vi dødelig fornærmet for ikke engang å være nominert — det er jo direkte useriøst, Donald, skjerp deg!

Ifølge den nye regjeringsplattformen skal dagens NRK-lisens fjernes og erstattes med en mer fremtidsrettet finansieringsmodell, skriver Dagbladet. For Carl I. Hagen som har yndet å beskrive NRK som ARK, Arbeiderparties Rikskringkasting, er nok en mer Fremskrittspartirettet finansieringsmodell den reneste musikk i ørene.

For første gang er det nå flere snusere enn røykere her i landet, melder NTB. Snusmumrikken er mer populær enn selveste Mummitrollet.