Helt på siden 13.1.2018

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Armbåndsur... 

«De stepper inn for å bidra til å lose Senja kommune i havn» Bare de ikke ender opp i Olderhamna uten å få endene til å møtes...?  Foto: Faksimile Folkebladet

helt på siden

Ingrid Evertsen fra Mefjordvær skal være konferansier under «Sigridkongressen» i Kulturbadet i Sandnessjøen i begynnelsen av februar, melder Folkebladet. Bare nå ikke Mossa sniker seg med på turen!

Pensjonist Petra Helene Lorentsen, opprinnelig fra Tennskjær, men nå bosatt i sentrum av Finnsnes (til venstre) — og Karin Hilde Hodne French, som etter en lang og heroisk kamp, i fjor endelig lyktes med å få sin sønn Joshua French hjem til Norge, etter fangenskap i Congo (til høyre) — og hvis vi nå har byttet om på bildene av Petra Lorentsen og Karin Hilde French, så er det ingenting å gjøre med det...!

Christer Johnsgård (30) som var på utlån fra TUIL til moderklubben FK Senja i høstsesongen i fjor, satser nå på å spille seg inn i TUILs første-ellever igjen, melder Folkebladet. Det er selvsagt et «score» i gleden for FK Senja, men at måltyven Christer kommer til å score mange mål også i 2018 er vi sikre på — det er slett ikke TUIL-prat fra vår side!

Merete Liset og Børre Edvardsen ønsker å bygge på hytta de har i Stønnesbotn, men kommer ingen vei på grunn av manglende svar fra Lenvik kommune, melder Folkebladet. Blant kommunene er Lenvik helt på botn når det gjelder saksbehandlingstid — det er til å stønne av i Stønnesbotn!

Denne måneden lanseres to nye bøker av forfatteren Arne Svingen, først «Midt i svevet» og bare en uke senere kommer «Onkel Slangetemmer», melder Folkebladet. Med en slik produktivitet tar nok Arne Svingen innersvingen på de fleste andre forfattere...!

Både andelen som hører på radio og lyttetiden har falt mye i løpet av fjoråret, og det er NRK som taper flest lytterminutter, melder Folkebladet. Når FM-nettet ble slokket, er det vel ikke så rart at radiolyttingen DAB-ber av...?