Helt på siden 6.1.2018

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Purple rein... 

Vel nok kan fotograf Stein Wilhelmsen se tilbake på en lang karriere i avisbransjen, men at dette fotominnet skulle være tatt av han i 1896 er vel i drøyeste laget...  Foto: FAKSIMILE FOLKEBLADET 27. desember 2017

helt på siden

Widerøe har kuttet flyruten som ble etablert i fjor mellom Bardufoss og Tromsø. Det er rett og slett ikke stort nok passasjergrunnlag til denne ruten, melder selskapet. Når beslutningen er tatt, er det vel fånyttes med noen Widerøe diskusjoner om saken?

Statsminister Erna Solberg har takket ja til en invitasjon om å delta på Husøydagan i slutten av august, melder Folkebladet. Underveis til Husøy kommer hun kanskje også til å gjøre et stopp på Finnsnes og ta en liten fisketur på Erna Solbergfjorden?

Partiet Venstre innledet denne uka forhandlinger med regjeringspartiene Høyre og Frp om å gå inn i regjeringen. Venstreleder Trine Skei Grande har kommet ut fra hoppkanten med skiene i fin V-stil, så spørs det bare om hun klarer å sveve helt ned i bakken, eller krasjlander på Listhaugen...?

Arbeidstilsynet har foretatt et tilsynsbesøk i Dyrøy kommune og blant annet ble ikke brannstasjonen i Brøstadbotn godkjent, melder Folkebladet. Nå brenner det for alvor for kommunen med å finne en løsning på brannstasjonsmanglene!