Helt på siden 23.12.2017

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Fil-spiller... 

Ja, når promillen blir så høy at den kan måles i prosent, er det ikke så lurt å sette seg bak rattet... (Faksimile Folkebladet 20.12.) 

helt på siden

Christiania Glasmagasin kutter antall butikker rundt om i landet og har bestemt seg for å legge ned butikken i kjøpesenteret Amfi på Finnsnes, melder Folkebladet. Senterleder Stig Bergheim er selvsagt skuffet over nedleggelsen, men langt ifra knust.

Bøker, spesielt lokale, er en populær julegave som mange kjøper nå rett før jul, melder Folkebladet. Blant bestselgerne på Notabene Bokhandel i Amfi er Ronny Trælviks «Senja i ord og bilder» og Linda Juanette Landes «Nordnorsk julemat» — den boka som folk bryr seg aller minst om nå er lommeboka.

Stortinget har vedtatt endringer i ekteskapsloven, noe som innebærer at ordførere og varaordførere fra nyttår skal ha ansvaret for borgerlige vigsler, melder Folkebladet. Politikere er eksperter på løftebrudd, så da blir det lettere for de som skal vies å svare høyt og tydelig ja, uten å mene det helt. Og det gjelder vel både for borgerlige og sosialistiske vigsler?