Helt på siden 9.12.2017

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Overlegen Blei... 

Nå spørs det vel om det er så lurt av Buktafestivalen å lokke med lur på låven — men de har jo Bukta og begge endene, og bestemmer selv...!  Foto: Faksimile Folkebladet

helt på siden

Ordfører Nils Foshaug (Ap) mener Målselv kommune leverer knakende gode tilbud til innbyggerne sine, melder Folkebladet. Selvskryt skal man ta på alvor, for den kommer fra hjertet.

Etter 12 år med en imponerende pepperkakeby på Finnsnes, blir årets utgave en beskjeden affære med bare 12-15 hus, melder Folkebladet. Hvis bystatusen nå står i fare, fortjener både Barnebyen Finnsnes og Finnsnes Forum pepper!

Høyre har i forbindelse med den store helikopterdiskusjonen i Utenriks- og forsvarskomitéen på Stortinget, lekt med tanken om å leie inn sivile helikoptre til bruk i Forsvaret, melder Folkebladet. Hva blir det neste fra det tidligere Forsvarspartiet Høyre — reklamefinansierte stridsvogner og permuniformer sponset av Dressmann?

«Black Friday»-salget og julehandelen har ført til at Post i butikk-lokaler over hele landet er fylt til randen av pakker, og Posten Norge oppfordrer nå mottakerne om å hente pakkene sine snarest mulig, melder Folkebladet. Ja, det finnes vel neppe noen annen pakkeløsning enn det?