Helt på siden 4.11.2017

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Bygevær... 

Det er tydelig at journalistene i Helgelendingen gleder seg enormt til Ølfestivalen i Mosjøen. Så mye at alle på desken kanskje har tyvstartet før denne artikkelen kom på trykk — men alt flasker seg nok til slutt med litt flaks?  Foto: FLASKIMILE HELGELENDINGEN 301017

helt på siden

Line Miriam Sandberg (Frp) er utnevnt til statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet, og Visit Senja er derfor på jakt etter en ny, fast reiselivssjef, melder Folkebladet. Alle med ambisjoner om å få flere turister til å besøke Senja, bør nå kjenne sin besøkelsestid og legge inn en jobbsøknad.

En vedmaskin innkjøpt for integreringsmidler av Berg kommune, og som nå står plassert i rådmannens hage, er blitt gjenstand for debatt i kommunestyret, melder Folkebladet. Å lære flyktninger opp i bruk av vedmaskinen har ikke vært så lett å få til — prosjektet var slett ikke så greikløyvd som man trodde.

Flyselskapet Widerøe ser seg nødt til å kutte alle sine torsdagsflyvninger fra Bardufoss til Tromsø og Bodø på grunn av laber interesse, melder Folkebladet. Så de gjør det ikke sånn helt uten Widerøe, heller.

Etter 21 år som medlem av Arbeiderpartiet, vurderer leder av Brigadeveteranforbundet i Midt-Troms, Tommy Sarnes, nå å melde seg ut av Ap på grunn av partiets vingling i forsvarsspørsmål, melder Folkebladet. Ikke så rart at Tommy Sarnes er på krigsstien — men Jonas Gahr Støre bryr seg vel ikke om hva gamle brigadeveteraner måtte mene?