Helt på siden 28.10.2017

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Sporlys... 

Der ingen skulle tru at nokon kunne ha ei bu...?  Foto: Faksimile Folkebladet 26. oktober 2017

helt på siden

I 50-årsgave fikk Kenneth Strand fra Finnsnes en motorisert lenestol med Mercedes-ratt og lykter, drevet av en gressklippermotor på 8-9 hestekrefter, melder Folkebladet. Stilt overfor slik oppfinnsomhet er det bare å bite i gresset, lene seg godt tilbake og nyte kjøreturen!

Teknisk og arealutvalget i Sørreisa ber kommunestyret om å bevilge én million kroner til en kloakkpumpe, melder Folkebladet. Noen ganger må politikerne bare drite i prisen og si ja.

Selv om vi ennå bare er i slutten av oktober, så har Hageland Solblomsten på Finnsnes allerede pyntet med julestjerner, juletrær, reinsdyr og nisser, melder Folkebladet. Jeg gikk meg over sjø og land, der møtte jeg en gammel mann, han spurte så, han sagde så, hvor hører du vel hjemme — jeg hører hjemme i Hageland, i Hageland, i Hageland...!

Med hjelp fra yrkesfag på Bardufoss, Sørreisa Kran samt en uhorvelig masse dugnadstimer fra medlemmer av klubben, har Unglyn bygget en hoppbakke hvor en kan hoppe 20-25 meter, melder Folkebladet. Og når snøen kommer, er det vel bare for skiinteresserte å hoppe i det...?!

Marit Bjørgen ble smittet av streptokokker og kunne derfor ikke bli med på landslagets treningssamling i Nord-Italia denne uka, melder Adresseavisa. Det er det vi har sagt — jo flere streptokokker, jo mere søl.