Helt på siden 23.09.2017

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Barmark... 

Så spørs det hvilket TV-program vedkommende må gjennom — kanskje flere repriser av Kvelds-snytt...?  Foto: Faksimile Folkebladet 16. september 2017

Mens seniorreporter Birger Caspersen i Folkebladet har fått personlig nummerskilt med «BIRGER» på bilen sin, så har altså trenerveteran Harry Redknapp fått sparken i Birgingham. Men når kunstgressbanen til Pioner nå er klar, kan kanskje Redknapp få seg jobb som trener i Finnfjord-Bolton...?  Foto: Faksimile Folkebladet 18. september 2017

helt på siden

En mann fra Midt-Troms lot være å levere regnskap for sitt enkeltmannsforetak i mer enn fire år, og nå må mannen i fengsel i 21 dager, melder Folkebladet. Regnskapets time er kommet.

Nesten 300 løpere deltok sist onsdag på Stamila, som innebærer 17 runder rundt Finnsnesvannet nedenfor Lenvik rådhus, melder Folkebladet. Vi antar at mange politikere deltok i løpet, for ingen er så gode til å løpe fra egne løfter som politikerne...!

Den nye barnehagen på Gibostad står klar, men de 22 barna må enn så lenge klare seg uten lekeapparater utendørs, fordi kommunen har glemt å ta høyde for det i budsjettet, melder Folkebladet. Det er ingen lek å finne penger til alle gode formål når kassa er tom.