Helt på siden 19.8.2017

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Skjøteledning... 

helt på siden

Statsminister Erna Solberg hyller sykkelløpet Arctic Race of Norway og lover millionstøtte videre, bare Høyre fremdeles får styre etter valget i høst, melder Folkebladet. I Blånisseland vil vi gjerne tro på hjulenissen, også i august måned.

Rolf-Bjørnar Tøllefsen planlegger å bygge et hotell med 90 rom, 6.600 kvadratmeter grunnflate med både sky-bar og spa-avdeling, og spektakulær panoramautsikt mot Husøya og havgapet, melder Folkebladet. Fra Husøya har vi tidligere sett «Da damene dro» på TV, men når det luksuriøse hotellet en gang står der, kan herrene sikkert dra damer til nye episoder av «Paradise Hotel»...?

Musikkverkets siste platebutikk på Finnsnes legges ned og har begynt opphørssalget, melder Folkebladet. Det er vemodig, men det er nok bare å innCD at CD-plater og DVD-er tilhører gårdagen. Da gjenstår det vel bare å si — DvaD...

President i Norsk Bobilforening, Kurt Jenssen fra Grasmyr, tilbringer enormt mye tid i bobilen sin og har til nå i år kjørt anslagsvis 1.400 mil, melder Folkebladet. Bo-bo-bo bobil-badilla life...!

Bartender på Pinne, Celine Wolv, kjører veivals for Veidekke AS nå i sommer, melder Folkebladet. Og hver dag ved arbeidstidens slutt kan tonene fra «Den siste valsen med deg» av Ray Adams høres fra øreklokkene til Celine...?