Helt på siden 15.7.2017

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Dopa pir... 

helt på siden

Potetbedriftene Art Nor og Tromspotet på Silsand kunne begge vise til omsetningsøkning og positive resultater i fjor, melder Folkebladet. Det er godt å kunne hevde seg i markedet og aller helst potetmose konkurrentene!

Hvis man har behov for kontakt med politiet i Salangen, Lavangen eller Gratangen i sommer, så må man på grunn av sykefravær og ferieavvikling ved Salangen lensmannskontor isteden henvende seg til Troms politidistrikt, melder Folkebladet. Men lovens arm er som kjent lang, så da byr det vel ikke på store problemer å rekke over hele fylket...?

Med bakgrunn i Landmaktutredningen og Forsvarets LTP lages det nå et Troms 2-dokument av forsvarskameratene, Troms fylkeskommune, og kommunene Bardu, Målselv, Sørreisa og Lenvik, som skal legges fram i august, melder Folkebladet. Noen ganger er det nødvendig å gå til krig mot Forsvarets planer.