Helt på siden 1.7.2017

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Bitestikler... 

helt på siden

Samferdselsminister Ketil Solvik Olsen (Frp) synes tanken om Bardufoss som eksportflyplass for sjømat, høres spennende ut. Da kan vel snart både laks, torsk og sei markedsføres som Snowman International flyvefisk...?

Sparebanken Nord-Norge krever pass som legitimasjon for å opprette nettbank, og en dame fra Salangen som har vært kunde i banken i 40 år, måtte etter å ha kjørt den lange veien til bankens filial i Målselv, først innom Målselv lensmannskontor for å få utstedt pass — ironisk nok med bankkortet som legitimasjon! Men banksjef Siri Lund sier reglene må følges. Vi konstaterer at man i bankvesenet helt har sluttet å bruke sunn fornuft.

En vannfontene pryder nå parken i sentrum av Rossfjordbygda, melder Folkebladet. Da gjenstod det vel bare å bære inn to kasser øl, tre flasker god raudvin, ei flaske god hvitvin og noen vassflasker utan bobler, før alt var klart for Rossfjordrocken med Lothepus i går kveld.

Esso-stasjonen som har vært drevet av Finnsnes Autoservice AS, har begjært oppbud, men et nytt selskap stables nå på beina for at Esso fortsatt skal være tilstede i markedet på Finnsnes, melder Folkebladet. Alle mann til pumpene!

Statssekretær Øystein Bø (H) klippet onsdag snora for hangaren til NH90-helikoptrene, med fagre ord og skryt av Bardufoss som en viktig base i et av kjerneområdene for de fotavtrykkene Forsvaret har i Norge. Tenk å labbe inn i nyhangaren til 750 millioner kroner med skitne sko!

Etter konkursen i fjor sommer, ble vindusprodusenten Nicopan limt sammen igjen, og bedriften kan etter ett års drift se på regnskapstallene  med knusende ro, melder Folkebladet. Men varene er vel fremdeles merket «Forsiktig — glass»...?