Helt på siden 24.6.2017

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Treskalle... 

helt på siden

Innehaver av Moen Kulturlåve, Sverre Hågbo, syntes det var svært låvende at konserten med Morten Abel sankthansaften ble utsolgt på kort tid, melder Folkebladet. Morten Abel, som er i samme stall som Hekla Stålstrenga og Ragnhild Furebotten, opptrådte altså i går kveld i en fjøs, men sjangermessig er det vel vanskelig å sette Abel i samme bås som Hekla Stålstrenga...?

Etter gravearbeidene i forbindelse med fjernvarmeprosjektet, er nå siste del av Skogenveien asfaltert, men veien er blitt opptil en meter smalere enn tidligere, påpeker Reidar Strømme, som er bekymret for sikkerheten til myke trafikanter. Men teknisk sjef i Lenvik, Geir Fredriksen, toer sine hender og mener at veien nå er betydelig bedre. Har Fredriksen tatt litt for bokstavelig dette med at det er tryggest å velge den smale vei — fremfor den brede...?

På søndag inviterer Midt-Troms Golfklubb til en åpen dag på Finnkroken golfpark, hvor de som ønsker det, kan få prøve seg med kølle og golfball, melder Folkebladet. Vi har forstått det slik at golf er en handikap-idrett, men vi har kanskje flere huller i vår kunnskap enn det er hull på en golfbane...?

«Staysmann og Lazz» må avlyse sin opptreden på Rossfjordrocken på grunn av innspillingen av «Farmen», melder Folkebladet. Da må Rossfjordrocken klare seg uten sko og en godt stekt pizza.

– Kommunene i Midt-Troms og Byregionprogrammet bygger denne regionen for ungdommen og de som kommer etter oss, sier Marit Alvig Espenes i styringsgruppa for regional næringsplan. I Lenvik har hjemmetjenesten allerede gjort alvor av å satse på ungdommen — blant annet ved å kutte i husvask for eldre et par måneder nå i sommer.

Aps Martin Henriksen og partileder Jonas Gahr Støre bedyrer fortsatt at de vil ha helikoptre på Bardufoss, til tross for at landmaktstudien ikke ser ut til å lande på dedikert helikopterstøtte til Hæren, melder Folkebladet. Politikerløfter er dessverre ofte like svevende som helikoptrene selv.