Helt på siden 10.6.2017

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Ligningskontor... 

helt på siden

Lars Monsen raser mot kjendisbladet Se og Hør for en sak om ham, som ennå ikke har vært på trykk, men som bladet angivelig har på beddingen, melder NTB. Når Monsen har klørne ute, ligger det katta klore meg an til et virkelig bikkjeslagsmål med Se og Hør...!

Etter at sommeren plutselig kom med sol og over 20 graders varme denne uka, er det fare for storflom i flere elver, melder Folkebladet. Hvor høyt vannet kommer til å stige er uvisst — men om det blir rekord, kan folk langs Målselva måle selv i elva.

Ingrid Evertsen fra Mefjordvær offentliggjorde onsdag på Facebook at hun endelig har tatt steget og meldt seg ut av Arbeiderpartiet, melder Folkebladet. Partileder Jonas Gahr Støre er skuffet, men vil nå isteden prøve å overtale «Mossa» til å melde seg inn.

Virksomheten i Næringshagen i Målselv legges ned i løpet av sommeren, melder Folkebladet. Da blir det neppe lenge før alle blomstene visner og næringshagen blir helt overgrodd av ugress og høymugle.

Ballesviktunnelen var stengt i ett kjørefelt mens nye DAB-skilt kom på plass, melder Folkebladet. Bilistene tok vel neppe fiskeribølgen i pur glede over de nye DAB-radioskiltene.

En sammenslåing av Økokrim og Kripos kan føre til at flere alvorlige saker blir lagt på hylla, mener Økokrim-sjef Trond Erik Schea. Han synes det er et kriminelt dårlig forslag og at utvalget som har foreslått dette, snarest bør ta Schea i en annen hånd.