Helt på siden 20.5.2017

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Usunn kost... 

helt på siden

Da Karl Olav Johansen i Bergsbotn ryddet vekk søppel i fjæra, fant han mellom tang og tare plutselig et verdifullt viltkamera, melder Folkebladet. Kameraet viste seg å tilhøre Troms Kraft, og sannsynligheten er vel derfor stor for at det har blitt ført med strømmen til fjæra i Bergsbotn.

På 80-tallet forsvant en 98-kubikks Kondor motorsykkel tilhørende Nikolai Olsen i Kaperdalen, og Midt-Troms Museum vil nå etter mer enn 30 år anmelde tyveriet. I museumskretser bryr man seg ikke om saker og ting før de har samlet støv riktig lenge — det gjelder også tyverisaker.

De trafikkfarlige plastrørene som stakk opp av asfalten på FV 861 ved Skognes, er sannsynligvis rør som ble brukt til å måle teledybden da veien en gang i tiden var grusvei, melder Folkebladet. Nå må Televerket se til å rydde opp i gamle synder!

Politiet måtte omkring 02.00 natt til 17. mai rykke ut og avslutte et par privatfester på Finnsnes, som var i overkant festlige og til sjenanse for folk i nabolaget. Den ene festen blusset imidlertid raskt opp igjen, og det roet seg ikke før politiet for alvor satte på festbremsene ved å inndra HiFi-anlegget. Hjemmefesten ble dermed avskiltet på stedet.

Brannfolk fra Lavangen måtte i hui og hast forlate kakebordet under 17. mai-feiringen og rykke ut til en gressbrann ved FV 84 i Spansdalen, melder Folkebladet. Senere på dagen var det i Lavangen kun spredte tilløp av halsbrann.