Helt på siden 13.5.2017

Skjærebrenner...  Foto: Trons Sandnes (tegning)

helt på siden

En ubåt gikk gjennom Gisundet i overflatestilling søndag kveld, melder Folkebladet. Forsvarets operative hovedkvarter bekrefter at det gikk en ubåt forbi Finnsnes på det angitte tidspunktet, men visstnok uten balalaika-orkester ombord.

Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) viderefører ordninga med ungdomsfiske, som gir ungdom mellom 12 og 25 år anledning til å drive fiske i sommerferien. Sandberg oppfordrer alle unge som er nysgjerrige på fiskeryrket til å prøve en slik sommerjobb. Fiskeriministeren på sin side skal, i likhet med andre politikere, drive stemmefiske i hele sommer.

160 elever og lærere ved Nordborg videregående skole og Nordborg ungdomsskole sprang sist mandag rundt Finnsnesvannet for å samle inn penger til et prosjekt for rent drikkevann i Kenya, melder Folkebladet. Når så mange springer for en god sak, blir det jo i dobbelt forstand springvann!

Lenvik kommune har fått inn seks tilbud i forbindelse med bygging av ny brannstasjon på Heimlymyra. For at spaden skal kunne settes i jorda før sommeren, vil avgjørelsen om hvem som får oppdraget, ifølge teknisk sjef Geir Fredriksen, bli tatt brennkvikt.