Helt på siden 6.5.2017

Fallskjerm  Foto: Trond Sandnes (tegning)

helt på siden

Samarbeidspartiene på borgerlig side er enige om å dele landet inn i 11 nye regioner, herunder slå sammen Troms og Finnmark til én region, men Arbeiderpartiet lover alt nå å vrake det nye regionkartet dersom partiet vinner valget i september. Hva gjør man ikke for å tekkes Senterpartiet og komme inn i regjeringskontorene...?

Fra 1. januar 2020 blir kommunene Berg, Torsken, Tranøy og Lenvik slått sammen til én ny Senja kommune, og man søker nå etter en prosjektleder/administrasjonssjef for å lede arbeidet fremover. Av kvalifikasjoner holder det vel neppe bare med å være utdanna Senja...?

Etter mer enn fire år slutter spanjolen Jorge Cuadrado Reyes i FK Senja for å bli sportsadministrator i Haslum Fotball i Bærum, melder Folkebladet. Enda godt at Cuadrado ikke blir gående ledig, for lediggang er som kjent Cuadradrota til alt ondt.

Båteier Kai Halvorsen fra Målselv ble mildt sagt forbauset da han plutselig gikk på et skjær midt i båthavna inne i Olderhamna på Finnsnes. Havnesjef Bjørn Fredriksen i Lenvik kommune medgir at skjæret kanskje burde vært bedre merket, selv om det er tydelig angitt på sjøkartet. Det er alltid skjær i sjøen — enten man ferdes til vanns eller lands.