Musikk-rektoren viste seg å være et varp

VARP: Det har vist seg å være mye tæl i musikk-rektoren i Målselv. Odd Halvdan Jakobsen fra Trollvik har hatt en finger med i det meste som har skjedd på musikkfronten i kommunen. Og denne helga i 1990 bød han publikum på nyttårskonsert. Målselvlingene gjorde et varp da de kapret han kunne man lese i avisa i januar dette året. Rektoren ved musikkskolen i Målselv er også i ferd med å blås støvet av gamle musikktradisjoner i Troms, nettopp ved å arrangere nyttårskonsert. Bildet er hentet fra Folkebladets arkiv. 

fotominner

Det har vist seg å være mye tæl i musikk-rektoren i Målselv. Odd Halvdan Jakobsen fra Trollvik har hatt en finger med i det meste som har skjedd på musikkfronten i kommunen. Og denne helga i 1990 bød han publikum på nyttårskonsert. Målselvlingene gjorde et varp da de kapret han kunne man lese i avisa i januar dette året. Rektoren ved musikkskolen i Målselv er også i ferd med å blås støvet av gamle musikktradisjoner i Troms, nettopp ved å arrangere nyttårskonsert.