Bruskrig i Bardu

BRUSKRIG: Det er bruskrig i Midt-Troms. Den foregår i det stille, bak kulissene, kunne Folkebladet melde for om lag 30 år siden. Den gang var det Bardu Mineralvannfabrikk med Bami-brus som opplevde å bli presset ut av markedet av Mack. – Vi skal ikke henge med hodet, men det er surt å oppleve å bli utestengt på en slik måte i eget distrikt, sa daglig leder ved Bardu Mineralvannfabrikk, Dagfinn Lyse. Macks Bryggerier på sin side hevdet å ha «rent mel» i posen. Bildet er hentet fra Folkebladets arkiv. 

fotominner

Det er bruskrig i Midt-Troms. Den foregår i det stille, bak kulissene, kunne Folkebladet melde for om lag 30 år siden. Den gang var det Bardu Mineralvannfabrikk med Bami-brus som opplevde å bli presset ut av markedet av Mack. – Vi skal ikke henge med hodet, men det er surt å oppleve å bli utestengt på en slik måte i eget distrikt, sa daglig leder ved Bardu Mineralvannfabrikk, Dagfinn Lyse. Macks Bryggerier på sin side hevdet å ha «rent mel» i posen. Bildet er hentet fra Folkebladets arkiv.