Uten dirigent og festlåt til jubileet

fotominner

JUBILANT: De har spilt tusenvis av marsjer og trolig marsjert like mange mil. Og de skulle gjerne fortsatt. 22. april 1988 fylte Finnsnes Musikkorps 50 år. Men mye talte for at det som skulle være et prangende jubileum med festfaner og taler heller skulle gli over i taushet. I jubleumsåret sto nemlig korpset uten dirigent og festlåt. – Og det har vi store problemer med å avfinne oss med, sa Kjell Hansen og Arne Karolius. Blidet er hentet fra Folkebladets arkiv. 

fotominner

De har spilt tusenvis av marsjer og trolig marsjert like mange mil. Og de skulle gjerne fortsatt. 22. april 1988 fylte Finnsnes Musikkorps 50 år. Men mye talte for at det som skulle være et prangende jubileum med festfaner og taler heller skulle gli over i taushet. I jubileumsåret sto nemlig korpset uten dirigent og festlåt. – Og det har vi store problemer med å avfinne oss med, sa Kjell Hansen og Arne Karolius. Bildet er hentet fra Folkebladets arkiv.