Laget sin egen elg-skulptur

ELGJAKT: Lena Fagerheim (11) fra Årnes og de andre femteklassingene lot seg inspirere av elgjakta i 1989 — de laget sin egen elgokse. – Den skal få pryde klasserommet vårt framover, sier Lena og mamma Eva med stolthet i stemmen. Femteklassen gikk likegodt hen og vant skulptur-konkurransen på skolen. Premieringa ble delt opp i tre grupper, etter de forskjellige kalssetrinnene. Bildet er hentet fra Folkebladets arkiv. 

fotominner

Lena Fagerheim (11) fra Årnes og de andre femteklassingene lot seg inspirere av elgjakta i 1989 — de laget sin egen elgokse. – Den skal få pryde klasserommet vårt framover, sier Lena og mamma Eva med stolthet i stemmen. Femteklassen gikk likegodt hen og vant skulptur-konkurransen på skolen. Premieringa ble delt opp i tre grupper, etter de forskjellige kalssetrinnene.