FIL sablet ned seriemesteren

SEIER: Finnsnes slo seriemester Nordkjosbotn høsten for 30 år siden. Med tre scoringer i løpet av åtte minutter sørget grønntrøyene for en komfortabel 4-1-seier hjemme på Finnsnes stadion. På scoringslista finner vi navn som Stig Bråthen, Stein Viggo Jakobsen, Inge Edvartsen og Svein Kåre Pettersen. Viggo Andersen (bildet) fant ikke veien til nettmaskene i løpet av kampen, men han fikk likevel bestemannsprisen og et gult kort. Bildet er hentet fra Folkebladets arkiv. 

fotominner

Finnsnes slo seriemester Nordkjosbotn høsten for 30 år siden. Med tre scoringer i løpet av åtte minutter sørget grønntrøyene for en komfortabel 4-1-seier hjemme på Finnsnes stadion. På scoringslista finner vi navn som Stig Bråthen, Stein Viggo Jakobsen, Inge Edvartsen og Svein Kåre Pettersen. Viggo Andersen (bildet) fant ikke veien til nettmaskene i løpet av kampen, men han fikk likevel bestemannsprisen og et gult kort.