Fiks gata di på nett

Nå kan du melde om feil og problemer til lokale myndigheter der du bor via FiksGataMi

  Foto: Faksimile fra nett

data og nett

Det er foreningen NUUG som mandag lanserte FiksGataMi som en tjeneste for å melde feil og problemer til lokale myndigheter der du bor.

Ifølge ei pressemelding kan innbyggerne gå inn på nettstedet og rapportere problemer i deres lokalmiljø. Tjenesten dekker alle landets kommuner og brukerne av nettstedet kan rapportere og diskutere problemer de har funnet i sitt nærområde.

Her finner du fiksgatami.no

Hvem som helst kan melde problemer uten å tenke på hvilken offentlig etat som skal ha beskjed. FiksGataMi sender e-post til lokale myndigheter basert på den geografiske plasseringen av problemet.

DEBATT: Hva mener du om ei slik nettside

– Innbyggere skal kunne melde problemer i sitt nærområde, uten å tenke på hvilken offentlig virksomhet som er ansvarlig, sier Petter Reinholdtsen, prosjektleder for FiksGataMi og leder i Norwegian Unix.

FiksGataMi gjør det også mulig for brukerne selv å melde fra når problemer er løst.

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her.

data og nett