Fiks gata di på nett

Nå kan du melde om feil og problemer til lokale myndigheter der du bor via FiksGataMi
data og nett

Det er foreningen NUUG som mandag lanserte FiksGataMi som en tjeneste for å melde feil og problemer til lokale myndigheter der du bor.

Ifølge ei pressemelding kan innbyggerne gå inn på nettstedet og rapportere problemer i deres lokalmiljø. Tjenesten dekker alle landets kommuner og brukerne av nettstedet kan rapportere og diskutere problemer de har funnet i sitt nærområde.

Her finner du fiksgatami.no

Hvem som helst kan melde problemer uten å tenke på hvilken offentlig etat som skal ha beskjed. FiksGataMi sender e-post til lokale myndigheter basert på den geografiske plasseringen av problemet.

DEBATT: Hva mener du om ei slik nettside

– Innbyggere skal kunne melde problemer i sitt nærområde, uten å tenke på hvilken offentlig virksomhet som er ansvarlig, sier Petter Reinholdtsen, prosjektleder for FiksGataMi og leder i Norwegian Unix.

FiksGataMi gjør det også mulig for brukerne selv å melde fra når problemer er løst.

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her.

data og nett