Nesten hver 7. nybil-registrering en VW

Nybilsalget i Midt-Troms holder seg på det jevne. Men det svinger litt når det kommer til hva som selges.

TOPPER: Etter at årets ni første måneder er unnagjort er det Volkswagen som har fått registrert flest modeller i Finnsnes distrikt når det kommer til personbiler. 

bil og trafikk

Fra nyttår og frem til og med september er det registrert 416 nye personbiler i Finnsnes distrikt. Det er kun fem færre enn på samme tid i fjor, og tilsvarer en nedgang på 1,2 prosent, viser tall som er utarbeidet av Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV).

– Fint

Det er Volkswagen som topper salgsstatistikken. 62 nye VW-modeller har blitt registrert i distriktet, åtte flere enn i fjor. Det er 14,9 prosent av den totale nybilregistreringen, noe som betyr at nesten hver syvende nybilregistrering i Finnsnes distrikt er en Volkswagen-modell.