Snøføyka mellom Senja og Skjervøy

Onsdagens snøkamp mellom Senja og Skjervøy skriver seg inn i historien som en av de mest minnerike. I vinduet over kan du se våre beste blinkskudd fra kampen.
bildespesial

SILSAND: Oppgjøret mellom FK Senja og Skjervøy i gårsdagens førsterundekamp i cupen bød ikke på noen stor fotballopplevelse, men til gjengjeld inneholdt kampen alt man kan ønske seg i et cupoppgjør.

LES OGSÅ: Vant "snøballkrigen"

Etter nitti til dels kjedelige minutter i tidvis tett snødrev hvor Skjervøy fikk annullert ikke mindre enn tre mål tok spenningsnivået seg opp i ekstraomgangene. I det de fleste begynte å forberede seg til straffesparkkonkurranse ble gjestene fra Skjervøy tildelt straffespark. Den tidligere Finnsneskapteinen Svenn Johansen var sikker fra ellevemeteren og med kun seks minutter igjen på stadionuret var det få som så for seg den kommende dramatikken.

Senja nektet å gi seg uten å kjempe hele veien inn og på overtid i andre ekstraomgang gikk innbytter Sondre Laugsand over ende innenfor gjestenes sekstenmeter. Dommeren blåste for straffe og Preben Yttergård Hanssen var iskald da han utliknet og sørget for at det hele måtte avgjøres med straffesparkkonkurranse. Det måtte hele tjueto straffer til før de blåkledde kunne slippe jublen løs.