Nova Interiør Finnsnes
Gå til

NY SELGER: Avdelingsleder Bjørn Richard Pedersen er på jakt etter en ny selger til butikken på Finnsnes.  Foto: Kariann Bjørnerøy, Folkebladet Marked

Full fart for Nova Interiør på Finnsnes. Nå søker Bjørn Richard en ny kollega.

«Alle» pusser opp hjemme og Nova Interiør opplever for tiden stor vekst. Vil du være med å oppfylle folks kjøkkendrøm?

Da pandemien traff og landet stengte ned, var det også full stans hos Nova Interiør. Da vi alle ble sendt hjem fra både jobb og fritidsaktiviteter steg oppussingslysten til uante høyder.

– Vi har hatt en stor omsetningsvekst siste året. Vi har hatt nok å gjøre og trenger nå å styrke teamet vårt ytterligere og er på jakt etter en ny selger, sier avdelingsleder Bjørn Richard Pedersen hos den lokale møbelfabrikanten Nova Interiør.

Her kan du lese mer om stillingen hvis du er interessert.

Leter etter ny selger

Pedersens drømmekandidat er en som er god å selge og som er dyktig til å formidle de mulighetene som finnes i Nova Interiør.

– Mange er ikke klar over alle mulighetene vi har, men vi leverer kjøkken, bad og garderober. Vi har et standardsortiment, men vi kan også levere flere spennende konsepter som følge av at veien fra marked til produksjon er svært kort.

Et av konseptene heter «Skredderdrøm», og det innebærer at Nova lager nøyaktig det kunden vil ha, både i utførelse, farge og materialvalg

– Vår neste selger må ha et øye for de gode kundeopplevelsene, og ha et brennende ønske om å være med å realisere kundens drøm.

MONTØR: Når kjøkkenet, badet eller garderoben skal opp, er det Ryszard Dariusz Prochota som kommer hjem til deg for å montere det opp hvis du ønsker det.  Foto: Kariann Bjørnerøy, Folkebladet Marked

Handle lokalt

Nova Interiør er en lokal bedrift som med fabrikk og butikk i Tromsø, og som har avdelingskontor og butikk på Finnsnes.

Butikken har holdt hus i Parkveien 2A bak Esso på Finnsnes i 13 år, og det siste har stadig flere kommet inn dørene.
– Handle lokalt er en veldig stor trend i tiden, og vi opplever daglig at kundene våre synes det er viktig å støtte lokale produsenter. For oss er det også viktig å fortelle om alle fordelene det er ved å ha fabrikken så nært, ikke bare i distanse, men også innad i bedriften.

Nærheten gjør at det er enkelt å kunne tilby kunden tilpasninger som andre leverandører ikke kan. Nova Interiør er en lokal bedrift, men følger trendene og er oppdatert på ønsker og behov i det moderne kjøkkenet.

– Vi har et stort utvalg av produkter, og for en selger er det viktig å klare å lese kundens ønsker og behov, og foreslå det som passer best.

IT-KUNNSKAP: Dagens møbelselger må også ha gode IT-kunnskaper, blant annet for å kunne tegne kjøkkenløsning til kundene.   Foto: Kariann Bjørnerøy, Folkebladet Marked

 

Må være interessert i IT

Pedersen ønsker også at den rette kandidaten har god forståelse og er interessert i IT.

– Hvorfor er det nødvendig?

– Vi får stadig flere IT-løsninger, også i salg. Vi leverer fra oss digitale tegninger, i tillegg til at vi har flere støttesystemer som går opp mot tegneprogrammet. Vi gir opplæring i de konkrete systemene vi bruker, men man må ha en forståelse for IT i bunn.

Kjøkken, bad og garderobe er viktige rom i en bolig, og stadig flere setter pris på å få produktene ferdig montert.

– Noen ønsker å sette opp kjøkkenet selv, men vi leverer også ferdig montert fra oss. Vi er konkurransedyktig på pris sammenlignet med andre møbelprodusenter.

GODT ARBEIDSMILJØ: Nova-avdelingen på Finnsnes er liten, men har et godt arbeidsmiljø. Her er Pedersen sammen med Ingunn Hågensen.   Foto: Kariann Bjørnerøy, Folkebladet Marked

 

Godt arbeidsmiljø

Den nye selgeren kommer inn i et lite, men godt arbeidsmiljø. Finnsnes-butikken server Midt-Troms, men har mye kontakt med Tromsø-avdelingen.

– Vi har det veldig trivelig på jobb, og dette er en utrolig spennende jobb hvor du får mulighet til å forme din egen stilling.

Arbeidsoppgavene består i å ta i mot kunder i butikken og utarbeide tegninger og innredningsforslag.

– Jobben er hektisk, og du må like å ha kontakt med folk. Ingen kunde er lik, men vi ønsker at alle skal få det forslaget som passer dem best.

Synes du dette høres spennende ut? Her kan du lese mer og søke på stillingen.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.