Gullfunn Finnsnes
Gå til

FINE GAVER: Hos Gullfunn Finnsnes finner du flotte gaver til alle livets hyggelige anledninger, enten det er dåp, konfirmasjon, bryllup, jul eller bursdag.   Foto: Kariann Bjørnerøy, Folkebladet

Feirer 30 år med gull, gaver og glitter. Nå søker Gullfunn ny butikksjef.

Elsker du å hjelpe folk med å finne den perfekte gaven? Gullfunn Finnsnes er på jakt etter ny butikksjef – er det deg?

Gullfunn Finnsnes feirer i år 30-årsjubileum og kan se tilbake på mange hyggelige stunder hvor de hjelper kundene med å finne den perfekte gaven til den helt spesielle anledningen.

– Smykker, sølvtøy og klokker slår aldri feil som gaver. Vi er så heldig å kunne følge kundene gjennom små og store anledninger i livet. Alt fra fødsel, dåp, konfirmasjon, forlovelse og bryllup – i tillegg til bursdager, jul og andre fine anledninger, sier nåværende butikksjef Susanne Echroll Pedersen.

MENNESKER: – Vi selger ikke noe noen MÅ ha, men det de VIL ha. Du bruker mer tid og omtanke på hvert salg, sier butikksjef Susanne Echroll Pedersen i Gullfunn Finnsnes.   Foto: Kariann Bjørnerøy, Folkebladet Marked

 

Møter mange mennesker

De vakre gavene – enten det er til andre eller til en selv – skaper hyggelige møter i butikken.

– Vi tar oss god tid på å hjelpe kundene finne den tingen som er riktig for dem, enten de skal kjøpe noe til andre eller noe fint til seg selv, sier butikksjefen.

Nå er Gullfunn Finnsnes på jakt etter en ny butikksjef, for Susanne Echroll Pedersen skifter beite og går over til en ny jobb innen kontor og administrasjon.

– Jeg trives veldig godt i jobben, men det åpnet seg en mulighet jeg ikke kunne motstå, sier Pedersen.

En ny butikksjef må være interessert i mennesker.

– Vi kommer tett innpå kundene våre, og får ofte høre hele historien om hvem de er og hva de liker. Det er ikke bare «hei» og «hadet» her, sier butikkeierTine Kjeldsen Kroer.

GLAD I MENNESKER: En ny butikksjef må like å snakke med mennesker, sier butikkeier Tine Kjeldsen Kroer hos Gullfunn Finnsnes.  

Engasjert og motivert

Hun beskriver den ideelle kandidaten slik:

– En butikksjef hos oss skal motivere og være engasjert. Vi trenger en person som tar ansvar og er handlekraftig og ser løsninger. Den må kunne lede og motivere de andre ansatte mot vårt felles mål, sier Kjeldsen Kroer.

Butikklederen samarbeider tett med ledelsen om budsjett for inntekter og kostnader.

– Det er en fordel å ha butikkerfaring, men annen ledererfaring kan også gi nødvendig kompetanse.

Det aller viktigste er likevel å få en butikksjef som har lyst å være der for mennesker i alle livets hyggelige faser.

– Vi ønsker en butikksjef som har en følelse at det er sin butikk, at de får et eierskap til butikken. Vi tror det er lett å få det, for vi selger bare fine ting, som smykker, klokker, gull og sølv.

Hvis du synes dette høres interessant ut, så kan du se stillingsutlysningen her.

– Dette er drømmejobben

Dagens butikksjef Susanne Echroll Pedersen mener det også er viktig å ha et øye for detaljer.

– Dette er drømmejobben for mange kvinner, spesielt for deg som er glad i pene ting og flink til å eksponere varer.

Samtidig er det en jobb med ansvar.

– Vi forvalter store verdier.

Hun mener det er viktig å være en motiverende og tydelig leder.

– Du må ha god evne til å kommunisere med ledelse, kollegaer, leverandører og ikke minst kunder. Man må være dedikert og trives med finne alt fra rett vare til rett løsning, og derav tilegne seg god produktkunnskap.

FEST: Gullfunn Finnsnes har et stort utvalg i forlovelses- og gifteringer.   Foto: Kariann Bjørnerøy, Folkebladet Marked

 

Sette sitt eget preg

Gullfunn på Finnsnes er del av en av Norges største gullsmedkjeder, og har et bredt sortiment.

– Gullfunn sentralt har noen felles kampanjer, men som butikksjef har du også mulighet til å være med å påvirke vareutvalget i din butikk. Det er et positivt trekk i forhold til mange andre kjedebutikker, sier Kjeldsen Kroer.

GODT MILJØ: Arbeidsmiljøet på Gullfunn Finnsnes er god. Det er en liten bedrift med få ansatte, slik at det blir enkelt å bli kjent.   Foto: Kariann Bjørnerøy, Folkebladet Marked

 

Sentralt på Finnsnes

Gullfunn Finnsnes holder til på kjøpesenteret Amfi. Det gir en ekstra trygghet å være en del av senteret.

– Selv om du er alene på jobb, er du aldri alene. I tillegg til de mange faste kundene, kommer det også mange drop-in-kunder. Etter pandemien er folk på Finnsnes også opptatt av å handle lokalt. Vi ønsker å tilby kundene det de ønsker, slik at de kan handle lokalt, sier hun.

Jula er høysesong

I tillegg til de store anledningene i livet er det ingen tvil om at smykker, klokker og andre vakre gaver ofte ligger under juletreet.

– Vi går nå inn i høysesongen og i denne perioden mangedobler vi omsetningen.

Gullfunn Finnsnes håper den nye butikksjefen er på plass så fort som mulig.

– Aller helst skulle jeg ønske at vi hadde personen på plass i juletida, for når det er mye å gjøre, går opplæringen også raskere. Men ellers ser vi for oss at vedkommende er på plass over nyttår.

Synes du dette høres spennende ut? Her kan du søke på stillingen!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.