Rema 1000 Sjøgata Finnsnes
Gå til

STOLT: Kjøpmann Bjørn-Åge Bergland gleder seg til å feire åpningen av butikken sammen med mange kunder.  Foto: Kariann Bjørnerøy, Folkebladet Marked

Bjørn-Åge gleder seg til å åpne «ny» Rema-butikk

Kjøpmann Bjørn-Åge Bergland feirer åpningen av Rema 1000 i Sjøgata med å gi kundene ekstra gode tilbud i tre dager til ende.

Etter mange måneders renovering er kjøpmann Bjørn-Åge Bergland svært fornøyd med å kunne åpne dørene til Rema 1000 i Sjøgata på Finnsnes.

– Vi åpner torsdag 14. oktober etter å ha vært stengt siden 25. mai i år. Nå er vi klar for innrykk av kunder, sier en gledesstrålende kjøpmann. 

Feirer i tre dager

Åpningen skal feires i tre hele dager, og kundene kan forvente å finne ekstra gode tilbud på alle sorter varer.

– Det er mange leverandører som har lyst å feire sammen med oss, og dermed kan vi gi kundene våre gode tilbud. Du vil finne gode tilbud i hele butikken, forteller Bergland.

HONNØR TIL DE ANSATTE: Det er godt arbeidsmiljø på Rema 1000 i Sjøgata og flere av de ansatte har jobbet der i mange år.  Foto: Kariann Bjørnerøy, Folkebladet Marked

 

«Grønn» butikk

Butikken ble opprinnelig bygd på starten av 2000-tallet og har vært gjennom flere renoveringer siden den gang. Nå er hele bygget bygd om, og alt av det tekniske anlegget skiftet ut.

– Vi har skiftet ventilasjonen, kjøle – og frysedisker, det er ny innredning og nye vogner og kurver. Butikken framstår som helt ny, og vi har fått et teknisk anlegg som er mer miljøvennlig og mer driftsvennlig, sier Bergland. 

Tak og vegger er også nye.

GODE TILBUD: Bjørn-Åge Bergland og Rema 1000 i Sjøgata ønsker velkommen og byr på mange gode tilbud til kundene på åpningsdagene.  Foto: Kariann Bjørnerøy, Folkebladet Marked

Glassfasade ut mot parkeringsplassen

Ut mot parkeringsplassen er det bygd ny fasade med glass, og fra utsiden kan du nå se inn mot en frisk og flott frukt- og grøntavdeling.

– Kundene vil kjenne seg igjen i butikken, og de fleste avdelinger slik som frukt, ferskvarer, brød og meieri er på de vante plassene. Noen av varene har byttet sted, men vi er nok folk på jobb til å hjelpe kundene til å finne det de skal ha.

STOR PARKERINGSPLASS: Parkeringsplassen utenfor butikken har fått nye oppmerkede plasser. De er ekstra brede og du har god plass til både bilen og til å gå imellom med handleposene dine.  Foto: Kariann Bjørnerøy, Folkebladet Marked

 

Stor parkering

I byggeperioden har Bjørn-Åge selv også måttet handle på andre butikker, og det har ført til at parkeringsplassen utenfor Rema 1000 i Sjøgata er forandret.

– Jeg har opplevd hvor trangt det er på mange parkeringsplasser, spesielt når man kommer med flere handleposer. Vi har fått merket opp gode og brede parkeringsplasser foran butikken. Her er det rett i underkant av tre meter per plass, og da er det god plass til både bil og å gå imellom, sier han fornøyd. 

Til sammen er det 80 parkeringsplasser som er merket opp utenfor butikken.

HELT NYTT: Rema 1000 i Sjøgata på Finnsnes har gjennomgått en totalrenovering, og alt er nytt. Alt fra tak, vegger, innredning, disker og til kurver og handlevogner.  Foto: Kariann Bjørnerøy, Folkebladet Marked

 

Klar til storinnrykk

Torsdag 14. oktober står kjøpmannen og de ansatte klar til å ta imot kundene igjen.

– Vi er klar til innrykk! På en vanlig dag har vi 800-1000 kunder, men disse åpningsdagene forventer vi opp mot 2000 kunder hver dag.

Han forteller om mange som gleder seg til at butikken igjen åpner.

– Vi har mange faste kunder, og mange av dem har stoppet meg på Finnsnes for å fortelle at de gleder seg til butikken åpner igjen. Jeg tar av meg hatten for den tålmodigheten kundene har vist.

God kontakt med kundene

Bjørn-Åge Bergland er et kjent fjes i butikken, og er opptatt av å være synlig for kundene sine.

– Det er en livsstil å være kjøpmann, og jeg ønsker å være synlig og tilstede. Det er veldig koselig å snakke med kundene våre, og uansett hvor hektisk dagen er, tar jeg meg bestandig tid til å si hei og en prat med kunden.

Etter mange måneder med oppussing gleder Bergland seg til å ta imot kundene, men også igjen å få være på jobb med sine ansatte. Flere av dem har jobbet i butikken helt siden oppstarten i 2003.  

– Rema 1000 på Finnsnes har fantastiske ansatte, og jeg gleder meg voldsomt til å begynne å jobbe med denne gjengen igjen. Det har også mange av kundene fortalt meg – de savner butikken og ikke minst føle den gode atmosfæren vi har her.

Velkommen til åpningsfest torsdag 14. oktober klokka 10!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.