Jardar
Gå til

Opplev Jardar Johansen og Ensemble Oscar gi nytt liv til Beatles´ største hits

Det er duket for en uforglemmelig kveld fylt av god stemning og herlig musikk med Beatles Klassifisert. Konserten tar plass på Finnsnes torsdag 26. august.

Klassifisert er et ord som forteller om noe som det er begrenset tilgang til, eller hemmelig på et vis. Det er ikke mye hemmelig med Beatles, men en utgave som dette har du kanskje ikke hatt muligheten til å oppleve - før nå.

Torsdag 26. august på Finnsnes kan du få med deg en aften med Beatles - en vakker konsert med både en wow-faktor med en enorm mulighet for å få gode minner.

Jardar Johansen fra Tromsø er profesjonell artist og sanger og har vært det i snart 20 år. Han har hatt hovedroller i flere oppsetninger av Les Miserables, i blanke messingen og mer. Juleturneen hans er fast innslag i hele Nord-Norge og han er med jevne mellomrom deltaker i ulike riks-medier som Beat for Beat, Korslaget, Under åpen himmel med mer.

Nå har han slått seg på lag med Ensemble Oscar. Fire fantastiske musikere fra Serbia, Nederland, Tyskland og Norge. Sammen med arrangør Idar Torskangerpollen har de laget en opplevelse av en konsert med noen av de flotteste Beatles-låtene.

Klikk her for å kjøpe billetter!

En smakebit på Beatles Klassifisert

De fleste sangene har du kanskje hørt før, men ikke slik som dette. Ikledt cello, klarinett, tverrfløyte og piano har låtene fått nytt liv og nye farger.


 

- Er du Beatles-fan er det bare å komme å nyte denne konserten sammen med oss på scenen og de andre som ikke kan få nok av Beatles, forteller Johansen.

Innpakket i en liten dose av anekdoter om låtenes tilblivelse eller andre kuriositeter er dette kvelden for den musikkglade. Om du liker musikk uansett sjanger, er det bare å melde deg på.

- Her er det mye å glede seg til!

Klikk her for å kjøpe billetter!


Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.