Bil i Nord
Gå til

NY ELBIL: Daglig leder Morten Linaker og bilselger Knut Bjørnar Eide er svært fornøyd med å selge den populære elbilen fra MG.  

Knut Bjørnar og Morten skal selge nytt bilmerke i Midt-Troms: – Dette er en elbil med wow-faktor

Bil i Nord Finnsnes er ny MG-forhandler og skal nå selge elbilen MG ZS som har tatt Norge med storm. Sjekk kalkulatoren for å finne ut hva det koster deg å lade elbilen.

I fjor ble det solgt 3.500 eksemplarer av den kinesiske elbilen MG ZS, og nå skal denne bilen også rulle ut på nordnorske veier.

– Jeg er utrolig imponert over hvor mye bil de har klart å lage for denne prisen. Her får du MYE bil for pengene, sier bilselger Knut Bjørnar Eide hos Bil i Nord Finnsnes.

Bilen han snakker om er en helelektrisk, kompakt crossover/el-SUV med romslig bagasjerom.

ROMSLIG: MG ZS har et bagasjerom som rommer 448 liter.  

 

Lav pris – høy kvalitet

Startprisen er så lav som 239.900 kroner - eller 1990 kroner i måneden ved lånefinansiering - noe som gjør den til det klart rimeligste alternative i klassen.

– Dette er en bil som virkelig gir deg valuta for pengene, og det er nok den største årsaken til at bilen er på bestselgerlistene.

MG er opprinnelig et legendarisk, britisk sportsbilmerke, men ble kinesisk i 2007. Siden den gang er brummende fossilmotorer byttet ut med hel- og delelektriske drivlinjer.

GOD PLASS: MG ZS passer for mange forskjellige mennesker, enten du er ung voksen og kjøper bil første gang, eller er en familie med to voksne og to barn.  

 

Sjekk dine ladekostnader

Bil i Nord har en egen kalkulator som beregner hva det koster deg å kjøre elbil. Kalkulatoren tar utgangspunkt i strømprisen og ganger den med elbilens batterikapasitet. Resultatet er et overslag på hvor mye det koster deg i kroner og øre å lade elbilen din.


 

Priseksempel Finnsnes – Tromsø

Reiseveien mellom Finnsnes og Tromsø er ca 16 mil. I regnestykket tas det høyde for en gjennomsnittlig strømpris på 1 kwh, inkludert faste kostnader, nettleie og avgifter (kilde SSB). En gjennomsnittlig elbil bruker mellom 1-2 kWh per mil.

Ser vi kun på strømprisen vil det da koste cirka 30 kroner å kjøre strekningen Finnsnes-Tromsø med en hjemmeladet bil.

– Ved å sammenligne månedskost blir det enda tydeligere hvor mye man sparer. Hvis vi legger til grunn 20.000 kjørte kilometer i løpet av et år, en bensinpris på 17 kroner literen og et forbruk på 0,75 per mil – vil vi bensinregninga komme på 2125 kroner måneden, mens strømregninga er på under 350 kroner. Bensin er altså nesten seks ganger så dyrt, sier Ottesen., sier Eide.

I tillegg kommer lavere kostnader på service, bomringer, fergeturer og parkering.

 

Sju års garanti

MG har en garanti på sju år eller inntil 150.000 kilometer. Garantien gjelder hele bilen, inkludert de elektriske drivkomponentene, som litiumionbatteriet og elmotoren.

Rekkevidde 263 kilometer

Bilens batteripakke er på 44,5 kW/t som ifølge WLTP-målinger skal gi en rekkevidde på rundt 263 kilometer.

– For mange i Midt-Troms vil dette være en perfekt nummer 2-bil som kan fås for en billig penge. Rekkevidden holder til å kjøre i nærområdet, på jobb og eventuelle fritidsaktiviteter på ettermiddagen.

– Hvem passer bilen best for?

– Denne bilen passer for mange forskjellige. Det er en god førstegangsbil for unge voksne, den passer til en familie og til det eldre paret som kjører lite. Du får en bil som har god bakkeklaring med god plass både foran og bak.

APPLE CAR PLAY: CarPlay skal rett og slett gjøre det enklere for deg å bruke iPhonen din i bilen. Knapper, skjerm og utstyr i bilen skal kunne styre mobiltelefonen. 

 

God sikkerhet

I tillegg til den lave prisen er sikkerheten god. MG ZS er en godt utstyrt bil som har fått høyeste score i sikkerhetstesten NCAP.

– Bilen har fått fem stjerner i sikkerhetstesten, som betyr at den er best i sin klasse.

VELKOMMEN: Lurer du på om MG ZS er noe for deg? Knut Bjørnar Eide og de andre på Bil i Nord Finnsnes ønsker deg velkommen til prøvekjøring.  

 

Klar for prøvekjøring

Bil i Nord Finnsnes er glad for å ha et nytt bilmerke å tilby kundene sine, og forteller at det kommer nye modeller fra MG på løpende bånd.

– Vi har flere biler klar for både prøvekjøring og levering, og tror at flere vil bli positivt overrasket når de tester bilen. For godt under 300.000 kroner får du en bil med skinnseter, automat, ryggekamera, navigasjon og annen ny teknologi, sier Knut Bjørnar Eide.

Klikk her for å bestille prøvekjøring!

Bygger om lokalet

Det skjer flere nye ting på Bil i Nord Finnsnes for tiden. I tillegg til et nytt bilmerke holder de på med en ombygging av lokalene.

– Vi lager et nytt kundeområde, nye selgerkontorer og så bygger vi en glassdør fra salgsavdelingen inn mot verkstedet. Da kan kundene våre sitte og se inn på verkstedet, forteller daglig leder Morten Linaker.

Bil i Nord er blitt MG-forhandler og feirer med et lanseringstilbud på MG ZS til en pris fra 239.900 kroner.

Sjekk tilbudet her - og slår du til i lanseringsperioden får du vinterhjul med for kun kr. 10.000,-

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.