Marinaen Båt og Fritid AS
Gå til

HYTTEUTSTYR: I 2020 ble Marinaen Båt & Fritid AS Sunwind Hyttesenter.  

– Det er utrolig hvor behagelig man kan få det, uten vann og strøm!

Planlegger du hyttesommer, båtsommer eller campingsommer? Med riktig utstyr kan ferien bli både hyggeligere, morsommere og mer komfortabel.

Marinaen Båt og Fritid AS på Finnsnes er nok for de fleste best kjent som leverandør av alt som har med båtliv å gjøre.

– Det stemmer at vi selger det meste av utstyr til båtliv, fiske og annen aktivitet på og ved sjøen, men vi har også enormt mye annet i butikken vår, forteller daglig leder Johnny Kvalvik.

Hytteutstyr

– I 2020 ble vi for eksempel Sunwind Hyttesenter, og fikk en egen hytteavdeling i butikken! Hytte og båt har mye til felles, og vi så det som naturlig for oss å utvide sortimentet vårt i den retningen, sier han.

Sunwind er Norges største kjede for hytteutstyr, og som hyttesenter har Marinaen Båt og Fritid AS nå kunnet legge til en rekke spennende og nyttige produkter til sortimentet sitt.

MYE UTSTYR: Marinaen Båt & Fritid AS fører nå varer som gasskjøleskap, bålpanner, portable toaletter og annet som man kan ha nytte av på hytta. Her er daglig leder Johnny Kvalvik og salgskonsulent Stian Hoel.  

 

Det passer bra i et område med mange ivrige hyttefolk. Ifølge Statistisk sentralbyrå er det totalt hele 1.890 hytter i Senja kommune.

– Nå fører vi varer som gasskjøleskap, bålpanner, portable toaletter, og mye, mye mer som kan være nyttig for hyttelivet, forteller butikkansvarlig Kristian Kvalvik.

– Vi tilbyr også 12V-anlegg, og utstyr som går til det. Det er utrolig hvor behagelig man kan få det, selv om man ikke har innlagt strøm eller vann!

Populære solcellepaneler

Solcellepaneler er et populært produkt hos Marinaen Båt og Fritid AS, og Kristian Kvalvik understreker at man kan få ganske rimelige løsninger:

– Det er prismessig mye mer overkommelig med solcellepanel enn det folk flest nok tror, sier han.

ØNSKER FRA KUNDENE: Marinaen Båt og Fritid AS tar gjerne imot innspill fra kundene, dersom det er varer de ønsker å se i butikken.  

 

Videre er både han og Johnny tydelig på at de gjerne tar imot innspill fra kundene på produkter.

– Dersom det er noe spesielt kundene vil vi skal ta inn, må de gjerne spørre! Vi ser for oss at hytte- avdelinga kan bli en suksess, og at den vil bli enda større etter hvert!

Leverandør av arbeidstøy

Det var i 2007 at Johnny Kvalvik startet opp Marinaen Båt og Fritid AS. Da kjøpte han opp en butikk, og et varelager, men den gang var det mest båter, båtutstyr og motor det gikk i. Etter som årene har gått, har utvalget sakte, men sikkert vokst seg større.

ARBEIDSKLÆR: Verneutstyr og arbeidsklær har blitt en stor del av omsetningen til Marinaen Båt og Fritid AS.  

 

– Vi solgte litt arbeidsklær i butikken allerede fra starten, men med årene har vi utvidet utvalget på denne fronten kraftig, forteller han.

– I dag leverer vi arbeidsklær til Salmar og Frøy Nord, samt flere andre innen oppdrettsnæringa. I tillegg leverer vi arbeidstøy til Skaland Graphite, snekkerfirmaer og vi skal levere til Salmars nye slakterianlegg på Silsand. Totalt har arbeidsklær og verneutstyr blitt en stor del av vår omsetning.

Overrasket over utvalget

Både Johnny og Kristian Kvalvik tror kundene blir overrasket når de ser hvor mye forskjellig de tilbyr i butikken sin.

– En del kunder kommer inn til oss, og sier «Jaha! Selger dere det også!?», forteller Kristian Kvalvik.

– Og jeg forstår dem godt! Iblant blir jeg overrasket selv over hvor sinnssykt mye forskjellig vi har, ler han.

BREDT SORTIMENT: Flere kunder har blitt overrasket over alt som tilbys på Marinaen Båt og Fritid AS, forteller butikkleder Kristian Kvalvik. 

 

Marinaen Båt og Fritid AS er en forretning for båtfolk, og andre som har behov for utstyr til båtliv, fiske og annen aktivitet på, og ved sjøen. Vi har også et bredt utvalg av arbeidsklær og verneutstyr.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.