Mollnesbergan hyttefelt
Gå til

UNIK UTSIKT: Med store vinduer har du panomarautsikt til storhavet fra det nye hyttefeltet på «yttersida» av Senja. 

Sjekk utsikten fra denne hytta, den kan bli din!

Lengter du etter hytte ved havet? Nå kan drømmen gå i oppfyllelse.

Det er en enestående mulighet som nå er tilgjengelig i havgapet ytterst på Senja. I den lille bygda Medby står 21 byggeklare tomter klare for å oppfylle hyttedrømmen din.

– Den nærmeste tomta ligger kun 40 meter fra havet, og hele feltet er nedenfor hovedveien, forteller Ove Nygård i Senjabygg som står bak Mollnesbergan hyttefelt.  

HYTTEDRØM: Her på Medby skal det være godt å være hytteeier. Området har strøm, vann, vei, avløp og bredbånd, forteller Ove Nygård i Senjabygg. 

Glad i natur

En hytte her passer for alle, men dersom du er glad i natur, vil du knapt finne et bedre sted. Det er sjelero å se på den unike utsikten, og om kvelden kan du se sola før den forsvinner bak fjellene i nordvest i 21-22-tiden.

– Her på yttersida finner du også vakre fjell med variert turterreng, enten du ønsker å gå på toppturer eller i en preparert skiløype. Det er merket mange turløyper med forskjellig vanskelighetsgrad, sier Nygård.

På Facebook-siden Senja by the Sea kan du følge med på byggeprosessen.

Godt fiske i hav eller i vann

Senja er et eldorado for dem som er glad i å fiske, enten det er i fjellvann eller på havet.

– Vi har avtale med Senja havfiskesenter, og der er det mulig for hytteeierne å kjøpe båtplass i småbåthavna like ved.

NÆRT HAVET: Hyttetomtene ligger et steinkast fra havet. Fra stampen på terassen kan du nyte kveldssola.  

Del av lokalsamfunnet

De 21 hyttene ligger i et eget felt, nær bebyggelsen i bygda Medby. Det betyr kort vei til skole, basseng, turistsenter og pizzaen på Draugen kro, i tillegg til kjærkomne fasiliteter som vei, elektrisitet, vann og avløp. Det vil også bli lagt inn bredbånd fram til tomtegrensen.  

– Medby er et lite bygdesamfunn, og det er også kort vei til de andre bygdene i nærområdet. I Sifjord er det butikk og på Grunnfarnes får man tak i drivstoff, forteller Nygård.

BYGGEKLARE TOMTER: De nye hyttetomtene ligger naturskjønt til på Mollnesbergan. Her kan du nyte naturen, både sommer og vinter. 

Byggeklare tomter

De byggeklare tomtene ligger 50 kilometer fra Finnsnes, og fra Tromsø er det rundt tre timers kjøring.

– Det er mange her ute som har fritidsbolig her og som bor i Tromsø. Noen synes tre timer er for langt, men andre synes det går helt fint. Veien er noe kortere med ferga som går fra Brensholmen til Botnhamn.

Nygård forteller at det også er mulig å komme på en virtuell tur for å se på området.  

Klikk her for ta en virtuell tur for å se alle tomtene, størrelsene og prisene.

MODERNE: Senjabygg har tegnet fire moderne hyttetyper som passer inn på Mollnesbergan hyttefelt.  

Hytte til salgs

– Hvordan ser hyttene ut?

– Dette er byggeklare hyttetomter, og du står selv fritt for hvilken type hytte du ønsker å bygge. Det eneste er at den må passe inn i reguleringsplanen for området. Den gir noen føringer på for eksempel takvinkel og størrelse. Vi i Senjabygg har fire hyttetyper som er tegnet og tilpasset området, hvis du ønsker det. Du kan også selv velge byggefirma.

De første tomtene er allerede solgt, men det er fortsatt mulig å sikre seg en av de 21 flotte tomtene på Mollnesbergan hyttefelt. Det ligger også ei hytte klar for oppføring ute for salg.

– Vi har en hytte klar for oppføring, og sikrer du deg den, kan du nyte påsken i ny hytte.

Klikk deg inn på Finn for å se hyttedrømmen på Senja!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.