KPMG
Gå til

FLOTT GJENG: På KPMGs Finnsneskontor jobber ti ansatte, men de har mer enn 1550 kollegaer fordelt på 25 kontorer over hele landet. 

Vil du bli del av denne gjengen her? KPMG på Finnsnes skal ansette flere

Håvard Berg Kristiansen og Sunniva Hermansen og resten av gjengen på KMPG på Finnsnes får stadig nye oppdrag. Nå skal ti ansatte bli flere. – Vi har aldri en kjedelig dag på jobben!

KPMGs Finnsnes-kontor er størst i regionen og jakter på flere dyktige og motiverte talenter som vil jobbe sammen med de største kundene i regionen.  

– Du kan være nyutdannet eller erfaren, og vi håper du har stor interesse for økonomi, revisjon, regnskap eller IT, sier partner John-Tore Berntsen som er leder for KPMGs kontor på Finnsnes.

Berntsen lover en hektisk og spennende arbeidshverdag der du får jobbe med de største aktørene innen næringsliv i Midt-Troms.

Her kan du se lese mer om utlysningen og søke på stillingene.

SPENNENDE OPPGAVER: - Vi er på utkikk etter dyktige og motiverte talenter innen økonomi, IT, revisjon eller regnskap, forteller leder av KPGMs kontor på Finnsnes, John-Tore Berntsen.  

 

Jobb med Norges største næringer

Sjømatnæringen er Norges nest største eksportnæring, og sjømat- og havbruksnæringen en viktig del av næringslivet i Nord-Norge. KPMG kjenner bransjen godt og i tillegg til fiskeri og havbruk får du også jobbe med kunder innen industri, entreprenørvirksomhet, reiseliv og servicenæringer.

– De som jobber hos oss får jobbe med et tverrsnitt av det næringslivet som finnes her, og også de største bedriftene i regionen, sier Berntsen.

FLEKSIBEL: Sunniva Hermansen setter stor pris på fleksibiliteten i arbeidshverdagen. – Så lenge man har tilgang til pc og internett kan man i teorien arbeide hvor som helst, også fra andre KPMG-kontorer. 

 

Stort fokus på læring og utvikling

I KPMG har du gode karrieremuligheter via opplærings- og læringsprogrammer i KPMG-skolen, i erfarne ansatte og på jobb hvor du får kundeansvar fra første dag.

– Det beste med å jobbe i KPMG er at man får jobbe med mange fine og dyktige mennesker, både på og mellom kontorer og fagområder. I et normalår et det mye sosialt som skjer, og det er stort fokus på læring og karriereutvikling. I tillegg til å arbeide i teams er det lagt opp til mye selvstendig arbeid, da man allerede fra dag én får ansvar for egen kundeportefølje, sier Sunniva Hermansen.

Hun forteller at jobben består ikke utelukkende av å jobbe med tall og regnskap, men innebærer også jevnlig kontakt med kunder og regnskapskontor.

– Som revisor arbeider man på tvers av bransjer og fagfelt, noe som innebærer at man møter på mange ulike problemstillinger – alt fra regnskapsmessige til juridiske og tekniske utfordringer. Det vil derfor alltid være noe nytt man kan sette seg inn i, og man føler aldri seg utlært.

EGNE KUNDER: Medarbeidere hos KPMG jobber i team, men har også ansvar for egne kunder, forteller Håvard Berg Kristiansen. 

Mange kollegaer i hele Norge

Kollega Håvard Berg Kristiansen har jobbet i KPMG i 18 år og forteller om varierte og utfordrende arbeidsdager.

– Det har aldri vært en kjedelig dag på jobben. Som revisor jobber vi i team, samtidig som hver og en av oss har ansvar for egen kundeportefølje. Daglig kontakt med kundene og besøk hos kundene gjør for min del arbeidsdagen variert og spennende. Et stort antall kunder innenfor mange bransjer gir mulighet til å spesialisere seg innen bransjer eller fagområder jeg brenner ekstra for, sier Kristiansen.

Finnsnes-kontoret er et fagmiljø med 10 ansatte, i region Nord-Norge nærmere 100 kollegaer og nasjonalt over 1500 kollegaer. Det setter Kristiansen stor pris på.

– Å ha så mange kollegaer og spesialister med på laget er spennende og lærerikt, og gir også muligheter til selv å jobbe på større kunder og for andre kontorer dersom en ønsker det.

ERFAREN: John-Tore Berntsen er partner i KPMG og leder for kontoret på Finnsnes. Han har jobbet med revisjon av virksomheter i bransjer som bygg og anlegg, reiseliv, fiske, industri og havbruk i en mannsalder. 

 

Sertifisert miljøfyrtårn

Det som kjennetegner arbeidsmiljøet og kulturen i selskapet er flat struktur og et ungt og uformelt arbeidsmiljø.

– Vi har et uformelt miljø hvor det er høyt under taket, og har en god kjønnsbalanse. I tillegg er vi den første bedriften i Senja kommune som er blitt sertifisert som miljøfyrtårn. Det er vi stolte av, sier John-Tore Berntsen.

LYSE LOKALER: Til høsten flytter KPMG inn i Næringsparken på Finnsnes med god utsikt over Gisundet og nært kundene.  

 

Flytter inn i nye lokaler

Høsten 2021 flytter KPMG inn i nye lokaler i Næringsparken på Finnsnes, vegg i vegg med kunnskapsparken. I Næringsparken er det nærhet til auditorier, trivelige fellesarealer med kafé og bibliotek som kan brukes ved arrangementer eller konferanser.

– Det viktigste er likevel at vi sitter tett på det lokale næringslivet, sier Berntsen.

GODT MILJØ: Arbeidsmiljøet på KPMG er uformelt og sosialt, nå har de også blitt sertifisert miljøfyrtårn.  

 

Bruker dataanalyse i revisjon

KPMG er landets fremste miljø for bruk av dataanalyse i revisjon, og bruker sitt egenutviklede NASAA-verktøy som har sitt utspring i Tromsø.

– Revisoryrket er i endring, og vi forventer at området digitaliseres ytterligere de neste årene. Automatisering og dataanalyse gir utrolige muligheter, og vi opplever også at dette er noe kundene våre forventer av oss. KPMG har et av de største miljøene for bruk av dataanalyse i revisjonen, noe som er spennende for de som er glad i teknologi og utvikling, sier Berntsen.

Synes du dette høres spennende og interessant ut? KPMG har for tiden flere ledige stillinger på Finnsnes. Klikk her for å lese mer om arbeidsoppgaver og ønskede kvalifikasjoner.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.