Advokathuset Nord AS
Gå til

VOKSER: Advokathuset Nord er i vekst, og er klar for å jobbe sammen for å levere gode tjenester innen jus og eiendomsmegling til kunder i hele Midt-Troms.   Foto: Marius Fiskum

Kristina og Lisa er ny i teamet: – Vi stortrives på jobb

Med to nye fjes på laget styrker Advokathuset Nord teamet som skal hjelpe kunder i Midt-Troms med eiendomsmegling og advokatbistand.

Advokathuset Nord på Finnsnes er i vekst og siden nyttår har de ønsket velkommen til to nye medarbeidere; Lisa Sørensen og Kristina Olise Nyvoll Hansen.

– Våre to nye medarbeidere styrker teamet, og gir en utvidet kompetanse her «på huset». Dette er en ytterligere fordel for våre kunder. Både Lisa og Kristina Olise passer godt inn her, og de har allerede kommet godt i gang, så dette blir veldig bra, sier Kristina Aastrøm i Advokathuset Nord.

Gir trygghet

Advokatfullmektig Lisa Sørensen (32) var ferdig utdannet jurist fra Norges Arktiske Universitet i Tromsø våren 2020, og begynte i Advokathuset Nord 1. februar.

JURIST: Lisa Sørensen er advokatfullmektig. Hun har tidligere jobbet som eiendomsforvalter, og skal hos Advokathuset Nord både jobbe med advokatsaker og med eiendomsmegling.   Foto: Marius Fiskum

 

– Her får jeg jobbe bredt og med mange forskjellige arbeidsoppgaver. Jeg har allerede fått mange utfordringer, og jobber både med advokatsaker og eiendomsmegling, forteller Lisa Sørensen.

Erfaring som eiendomsforvalter

Parallelt med studiene har hun jobbet som eiendomsforvalter i Statens Vegvesen, og har hatt ansvar for husleie- og fremleiekontrakter for flere regioner. Sørensen har spesialisering innen offentlige anskaffelser, dynamisk kontraktsrett og individuell arbeidsrett.

– Jeg har også skrevet masteroppgave om tilbakelevering av leid næringseiendom/lokale, og kombinasjonen av eiendomsmegling og juridisk kompetanse skaper ekstra trygghet for kundene når kanskje livets største transaksjon skal gjøres.

Ny medhjelper på eiendomsmegling

Kristina Olise Nyvoll Hansen (25) begynte i Advokathuset Nord i januar i år. Hun har tidligere jobbet flere år innen servicebransjen, og kombinerer full jobb med studier innen administrasjon og ledelse.

KUNDEKONTAKT: Kristina Olise Nyvoll Hansen jobber parallelt med studier innen administrasjon og ledelse. Hun kommer fra servicebransjen, og skal jobbe mye med kundekontakt hos Advokathuset Nord.   Foto: Marius Fiskum

 

– Jeg skal jobbe med eiendomsmegling, men også ha ansvar for kundemottak og deler av kontorets daglig drift, forteller Hansen. Hun er svært fornøyd med overgangen til en ny bransje.

– Advokathuset Nord er en attraktiv arbeidsplass, og jeg hadde bare hørt positivt om dem før jeg søkte på jobben. Jeg stortrives på jobb, og det betyr mye for meg at vi gjør noe meningsfylt, sier Hansen.

Sterkt team hos Advokathuset Nord

Advokat Kristina Aastrøm er glad for de to nye kollegaene. Selv har hun vært hos Advokathuset Nord siden hun ble ferdig utdannet jurist i 2015.

– Fordelen med å jobbe på et mindre sted er at man får både mer varierte arbeidsoppgaver og mer ansvar. Jeg setter pris på å både kunne jobbe med eiendomsmegling og advokatsaker. Jeg går ikke inn i et mønster hvor noe er rutine. Jeg får vært ofte i retten, og jobber både med straffesaker og sivile saker, men er også ute på befaring og visning og snakker med folk som skal kjøpe og selge hus.

GODT TEAM: Kristina Aastrøm er glad for å få to nye kollegaer i hus. Hun gleder seg over den brede kompetansen som skal komme alle kundene til gode.  

 

Aastrøm mener den juridiske kompetansen til Advokathuset Nord er en stor styrke når man driver med eiendomsmegling.

– Vi kjenner det aktuelle lovverket, både i forhold til markedsføring og hele salgsprosessen. Det er mange lover man skal forholde seg til, og det er til dels et komplisert regelverk. Vi stiller sterkt og kan bruke hverandre, og totalt sett har vi bred kompetanse. Vi kan hele prosessen fra a til å, og er ikke avhengig av andre. For våre kunder er dette en ekstra trygghet. 

Lokal tilhørighet

For Advokathuset Nord er det viktig å ha medarbeidere som kjenner lokalmiljøet godt og som har lokal tilhørighet.

Kristina Aastrøm er opprinnelig fra Tromsø, men flyttet til Finnsnes sammen med samboeren i 2015.

– Vi var så heldig begge to og fikk oss jobb her. Vi trives veldig godt, og er glad i turer i naturen. Det er enklere når man bor på en liten plass, og vi trenger heller ikke å bruke så mye tid i bil på tur til og fra jobb og barnehage.

Flyttet fra Tromsø til Senja

Kristina Olise Nyvoll Hansen flyttet fra Tromsø til Senja for 2,5 år siden hvor hun og samboeren kjøpte hus.

– Vi har ingen slekt på Senja, men det er en fin og rolig plass. Det er viktig når man skal få unger, sier Hansen som har en datter på ett år. På fritiden studerer hun til bachelor i administrasjon og ledelse.

– Heldigvis kan jeg gjøre alt av studiene på nett.

Familie viktig

Lisa Sørensen flyttet hjem til Senja igjen underveis i jus-studiene.

– Samboeren min og jeg ønsket å bo i nærheten av familien. Vi har etablert oss med barn og har hund, og setter stor pris på de rike friluftsmulighetene som finnes her. Det er både lettere å finne en passende plass å bo og å bedrive friluftsaktiviteter her enn i Tromsø sentrum, smiler Lisa.

KOLLEGAER: Advokathuset Nord AS.  Foto: Marius Fiskum

 

Mange av kollegaene i Advokathuset Nord deler interessen for friluftsliv.

– Det er spennende og artig å være i et fellesskap hvor vi både er på samme plass i livet og har felles interesser. Jeg har vært i praksis hos Advokathuset Nord tidligere, og visste hva jeg gikk til. Det gode arbeidsmiljøet var en av flere gode grunner til at jeg søkte meg hit. Selskapet har også en sterk og bred fagkunnskap, samtidig som miljøet et forholdsvis ungt, men likevel godt etablert som advokat/meglerkontor. Det føles både riktig og trygt.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.